Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 18 اردیبهشت 1403 - 23:56

29
اردیبهشت
طرز تهیه بال مرغ ماستی و بال عسلی تند در فر

طرز تهیه بال مرغ ماستی و بال عسلی تند در فر

در گزارش زیر طرز تهیه چند مدل بال را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش ایران بانو،  بال مرغ همیشه خیلی خوشمزه هستش ما اینجا طرز تهیه چند مدل بال مرغ که خیلی لذیذ هستش رو براتون گذاشتیم امیدواریم که همه رو امتحان کنید و لذت ببرید.

بال مرغ ماستی

مواد لازم:

چنتا بال مرغ

۱/۴ پیمانه روغن مایع یا زیتون

۱/۴ پیمانه آب

۱ قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی

نمک، فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز و …

۳ سیب زمینی

بیشتربخوانید:



طرز تهیه:

مواد سس رو مخلوط کنین و روی سیب زمینی و مرغ‌ها بریزین و خوب اینور اونور کنین تا همه جاشون سس برسه، در فر گرم شده ۲۰۰ درجه بپزین تا سرخ شن.

بال مرغ عسلی

مواد لازم:

۱ پاکت بال مرغ (حدود ۲۰_۱۸ عدد)
۱ قاشق چای خوری عسل
۱ قاشق مربا خوری پودر فلفل قرمز
۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه
نمک
۱ قاشق مربا خوری آویشن
حدود نصف استکان روغن زیتون

طرز تهیه:

بال مرغ را بشویید و آبکش کنید و صبر کنید خشک شود. سپس بقیه مواد را به بال مرغ اضافه کنید و با دست خوب هم بزنید. وقتی که خوب هم زدید داخل ظرف پیرکس (یا هر ظرف مقاوم در برابر حرارت یا قالب دیگر) بچینید و در صورت امکان ۳_۲ ساعت در حالیکه روی ظرف سلفون کشیده اید استراحت بدید. (با اینکار خوشمزه‌تر میشود) در فر ۱۸۰ درجه تا وقتی که روی بال‌ها سرخ شود بپزید.

طرز تهیه بال مرغ ماستی

▫️بال مرغ ۱ کیلو
▫️روغن زیتون ۱ ق غ
▫️آویشن ۱ ق چ
▫️نمک به میزان لازم
▫️سیر رنده شده ۱ حبه
▫️فلفل پاپریکا ۱ ق غ
▫️ماست چکیده ۱ فنجان
▫️رب گوجه ۱ ق غ،همه مواد را در یک کاسه کاملا مخلوط و سه ساعت در یخچال استراحت میدهیم. سپس در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته مرغ‌ها را با فاصله چیده و در فر ۲۰۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه قرار میدهیم.
البته باید چشمی مواظب بود تا نسوزد
نوش جان

 

 بیشتر بخوانید:

سیب‌زمینی برشته در فر + طرز تهیه

 

 

طرز تهیه بال عسلی تند

نکته اول اینکه ادویه‌ها رو به دلخوان میتونید کم، زیاد یا جایگزین یا حذف کنید… پس سخت نگیرید…کتف و بال هم با قسمت‌های دیگه مرغ قابل جایگزینی هستش….

یک کیلو کتف و بال مرغ رو با ۴ الی ۵ ق غ عسل، آویشن، فلفل سیاه و قرمز، ادویه کاری یا ادویه مرغ، پاپریکا، نمک و مقداری روغن مایع یا زیتون یا کره ذوب شده مزه دار کنید؛ و بذارید حداقل ۱ تا ۲ ساعت مزه دار بشه

سیب زمینی خلالی هم با نمک و فلفل سیاه و ادویه‌های دلخوه یا آویشن و کمی روغن یا کره مزه دار کنید

بعد داخل سینی فر که کاغذ انداختید بچینید کنارش هم سیب زمینی‌ها رو بچینید؛ و در فر ۲۰۰ درجه بذارید تا هم بپزن و هم کاملا طلایی بشن

این غذا رو میتونید رو شعله گاز درست کنید یا رو آتیش کباب کنید
طعم دوست داشتنی و خاصی داره

برچسب ها: بال مرغ، سس عسل، بال مرغ اسپایسی، بال مرغ سوخاری تعداد بازديد: 289 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز