به گزارش غذاپز، مک اند چیز با سس گوشت یه غذای خوشمزه و پرکالری ایتالیاییه. این غذا به صورت کلی ترکیبی از پاستا و پنیر و کره آب شدست. اما دستور پخت ایرانیش گوشت داره و یک وعده غذایی کامل و سنگینه.
مواد لازم
۱۵۰ گرم........... گوشت چرخ کرده
۱ عدد............. پیاز
۱۰۰ گرم............. قارچ
۱ عدد........... فلفل دلمهای
½ پیمانه........... ذرت
۴ عدد......... گوجه فرنگی پوره شده
۲۵۰ گرم........... ماکارونی لولهای شکل
۴ عدد......... سیر
۳ قاشق غذاخوری........ آرد
۱ لیوان......... شیر
۲۵۰ گرم............. پنیر پیتزا
به مقدار لازم ............نمک
به مقدار لازم............ فلفل
به مقدار لازم.............. زردچوبه
به مقدار لازم......... آویشن
به مقدار لازم............ روغن
۲ قاشق غذاخوری ............سس کچاپ
۲ قاشق غذاخوری............ رب گوجه فرنگی
دستور تهیه
پیازهای نگینی شده رو توی روغن تفت بدید تا طلایی بشن. سپس گوشت رو با ادویه، نمک و فلفل توی پیاز تفت بدید.
فلفل دلمه و قارچ خرد شده رو تفت بدید و همراه با ذرت، سیر رنده شده، رب گوجه، سس کچاب و پوره گوجه به غذا اضافه کنید و اجازه بدید تا روی حرارت متوسط جا بیفتن.
سه قاشق آرد رو داخل یک لیوان شیر حل کنید و به مواد گوشتی اضافه کنید، هم بزنید و اجازه بدید تا جا بیفته، یا به اصطلاح قوام بیاد.
ماکارونی رو داخل آب جوش بریزید و طبق دستور روی جلد بذارید تا بپزه. بعد از اون ماکارونی پخته شده رو آبکش کنید.
ته ظرفتون رو کاملا چرب کنید و مخلوط ماکارونی و گوشت رو توی ظرف بریزید و سطحش رو صاف کنید.
روش به قدری پنیر پیتزا بریزید که پوشانده بشه.
فر رو روی درجه حرارت ۱۸۰ تنظیم کنید و ظرف رو داخل فر قرار بدید و ۳۰ دقیقه بهش زمان بدید.