Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 11:28

12
اردیبهشت
خورش گردوو اسفناج

خورش گردوو اسفناج

برنج، گوشت، تخم مرغ، پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه، آرد نخودچی و 1 قاشق از نعنا خشک را مخلوط کرده و با دست خوب ورز داده تا حالت چسبندگی پیدا کند.آن گاه از مواد فراهم کرده هر بار به اندازۀ یک گردو برداشته و در دست گرد کنید و در سینی بچینید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد  لازم

برنج نیم دانه پخته................1 پیمانه

گوشت چرخکرده..............250 گرم

تخم مرغ  ...............1 عدد

پیاز  رنده کرده............1 عدد کوچک

نمک، فلفل و زردچوبه............به میزان لازم

آرد نخودچی.............2 قاشق سوپخوری

نعنا خشک...........2 قاشق سوپخوری

روغن...............به میزان لازم

پیازداغ...............3 قاشق سوپخوری

رب گوجه فرنگی.................1 قاشق سوپخوری

سرکه سفید................یک دوم پیمانه

شکر..............3 قاشق سوپخوری

قرص عصارة گوشت..............1 عدد

هویج خرد کرده............1 عدد

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه خورش سبزی فسنجان

 

روش تهیه

برنج، گوشت، تخم مرغ، پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه، آرد نخودچی و 1 قاشق از نعنا خشک را مخلوط کرده و با دست خوب ورز داده تا حالت چسبندگی پیدا کند.آن گاه از مواد فراهم کرده هر بار به اندازۀ یک گردو برداشته و در دست گرد کنید و در سینی بچینید. سپس قدری روغن داخل ظرف مناسبی بریزید. پیازداغ ، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید.رب را نیز افزوده و کمی تفت دهید . حالا باقیماندۀ نعنا ، سرکه و شکر را اضافه کرده و مخلوط کنید تا شکر حل شود اینک عصارۀ گوشت را به همراه 2 پیمانه آب به سس افزوده و اجازه دهید تا سس به جوش آید. در آخر هویج را اضافه کنید و کوفته را یکی یکی به سس بیفزائید و 40 دقیقه زمان دهید تا کوفته پخته شود و جا بیفتد.

برچسب ها: غذای سنتی، آموزش آشپزی، طرز تهیه، خورش فسنجان تعداد بازديد: 248 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز