Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 16:15

10
اردیبهشت
پلو مجلسی

پلو مجلسی

ابتدا گوشت غاز را همراه با پیاز، سیر، نمك، فلفل و زردچوبه، به مدت 5/1 تا 2 ساعت بپزید. بعد نیمی از كره را داخل تابه روی اجاق گرم كنید. آنگاه گوشت پخته را در آن تفت دهید. آبغوره، آب‌نارنج و رب انار را به آن بیفزائید و صبر كنید تا خورش جا بیفتد.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد  لازم

گوشت غاز ..............خردكرده 1 كیلوگرم

پیاز خردكرده ............1 عدد

سیر ..............2 حبه

نمك و زردچوبه .............به میزان لازم

كره .............100 گرم

آب‌نارنج یا آب‌غوره ............یك‌چهارم پیمانه

رب انار...........   1 قاشق سوپ‌خوری

گردوی خردكرده .............. 100 گرم

كشمش پلوئی ........... 200 گرم

پیازداغ ..............به‌میزان لازم

زعفران دم‌كرده............به‌میزان لازم

پلو ...............به‌میزان لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کرفس‌پلو؛ عطر و طعمی بی‌نظیر

 

روش تهیه

ابتدا گوشت غاز را همراه با پیاز، سیر، نمك، فلفل و زردچوبه، به مدت 5/1 تا 2 ساعت بپزید. بعد نیمی از كره را داخل تابه روی اجاق گرم كنید. آنگاه گوشت پخته را در آن تفت دهید. آبغوره، آب‌نارنج و رب انار را به آن بیفزائید و صبر كنید تا خورش جا بیفتد. حالا نصف دیگر كره را در تابه بریزید، گردو را در آن تفت دهید و كنار بگذارید. سپس كشمش را بیفزائید و تفت دهید. اینك در دیس زیبائی، پلوی آماده را بكشید و روی آن را با پیازداغ، كشمش، گردو و پلوی زعفرانی بیارائید و مقداری از خورش را نیز در كنار آن قرار دهید و مصرف نمائید.

برچسب ها: گوشت غاز، پلو مجلسی تعداد بازديد: 206 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز