تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
گوشت غاز ..............خردكرده 1 كیلوگرم
پیاز خردكرده ............1 عدد
سیر ..............2 حبه
نمك و زردچوبه .............به میزان لازم
كره .............100 گرم
آبنارنج یا آبغوره ............یكچهارم پیمانه
رب انار........... 1 قاشق سوپخوری
گردوی خردكرده .............. 100 گرم
كشمش پلوئی ........... 200 گرم
پیازداغ ..............بهمیزان لازم
زعفران دمكرده............بهمیزان لازم
پلو ...............بهمیزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کرفسپلو؛ عطر و طعمی بینظیر
روش تهیه
ابتدا گوشت غاز را همراه با پیاز، سیر، نمك، فلفل و زردچوبه، به مدت 5/1 تا 2 ساعت بپزید. بعد نیمی از كره را داخل تابه روی اجاق گرم كنید. آنگاه گوشت پخته را در آن تفت دهید. آبغوره، آبنارنج و رب انار را به آن بیفزائید و صبر كنید تا خورش جا بیفتد. حالا نصف دیگر كره را در تابه بریزید، گردو را در آن تفت دهید و كنار بگذارید. سپس كشمش را بیفزائید و تفت دهید. اینك در دیس زیبائی، پلوی آماده را بكشید و روی آن را با پیازداغ، كشمش، گردو و پلوی زعفرانی بیارائید و مقداری از خورش را نیز در كنار آن قرار دهید و مصرف نمائید.