مواد لازم
بادمجان............... 4 عدد
نمك و فلفل................. به ميزان لازم
پاستا (پنه).............. 500 گرم
روغن زيتون..............1 قاشق سوپخوري
پياز خردكرده............... 1 عدد
سير رنده كرده............... 2 حبه
ذرت كنسروي................. 3 قاشق سوپخوري
نخودفرنگي كنسروي................ 2 قاشق سوپخوري
پنير موزارلاي رندهكرده................ 250 گرم
تخممرغ همزده.............. 1 عدد
گوجهفرنگي خردكرده.............. 200 گرم
ريحان خردكرده ............1 قاشق سوپخوري
اسفناج پخته...............100 گرم
بیشتربخوانید:
کوکو سیب زمینی قالبی، یک پیش غذای خوشمزه 15 دقیقه ای
مواد لازم براي تهيهي سس
روغن زيتون............... 1 قاشق سوپخوري
سركهي سفيد.............. 2 قاشق سوپخوري
ريحان خردكرده.............. 1 قاشق سوپخوري
شكر............. 1 قاشق سوپخوري
بیشتر بخوانید:
بورک مرغ ؛ یک غذای ترکیه ای پر طرفدار
روشتهیه
بادمجانها را بشوئيد و به كمك پوستكن از طول، به ورقههاي نازك ببريد و در آب نمك بخوابانيد. آنگاه پاستا را در آب جوش بريزيد و بجوشانيد تا نرم شود و بعد در آبكش بريزيد. روغن را در تابه بريزيد و روي اجاق بگذاريد تا گرم شود. سپس پياز و سير را در آن تفت دهيد تا پياز طلائي رنگ شود. حالا ذرت و نخودفرنگي را بيفزائيد و 2 دقيقه تفت دهيد. آنگاه تابه را از روي حرارت برداريد و پنير، تخممرغ، گوجهفرنگي، ريحان و پاستا را به آن بيفزاييد و مخلوط كنيد. اكنون ظرف نسوزي را چرب كنيد و بادمجانها را در آن بچينيد به گونهاي كه كف و ديوارهي ظرف از بادمجان پوشيده شود و بادمجانها از ديواره بلندتر باشد اكنون قدري از مايهي فراهمكرده را روي بادمجانها بريزيد و يك لايه اسفناج پخته رويش بگذاريد. دوباره روي اسفناج را با مخلوط پاستا بپوشانيد و لايهي ديگري از اسفناج روي آن قرار دهيد تا به همين ترتيب ظرف از مواد پر شود. اينك با بادمجان – كه از ديوارهها بلندتر است -روي مواد را بپوشانيد و ظرف را در قالبي كه تا نيمه از آب پر كردهايد، قرار دهيد. حال قالب را در فر گرمكرده با دماي 180 درجهي سانتيگراد بگذاريد و به مدت تقريبي 20-25 دقيقه، خوراك را بپزيد و با سس ميل كنيد.
روش تهيهي سس: همهي مواد را با هم مخلوط كنيد و هم بزنيد تا شكر حل شود.