مواد لازم
خمير فيلو..................... 8 ورق
كرهي آبكرده..............100 گرم
تخممرغ............. 3 عدد
شير............. 2 قاشق سوپخوري
خامهي صبحانه.............. 300 گرم
پنير موزارلاي رندهكرده................ 200 گرم
پنير پارمسان رندهكرده............... 50 گرم
مواد لازم مياني:
كره ................ 50 گرم
روغن مايع.............. 2 قاشق سوپخوري
پياز قرمز خلالي خرد كرده2................... عدد (يكدوم پيمانه)
فيلهي ماهي شير خردكرده..............1 كيلوگرم
قارچ ورقهاي خرد كرده .................500 گرم
آبليمو................. 2 قاشق سوپخوري
كنسرو ذرت ...............1 پيمانه
نمك و فلفل .............به ميزان لازم
آويشن........... 1 قاشق چايخوري
بیشتربخوانید:
کیش کدوی حلوایی+طرز تهیه
روشتهیه
قالب پاي را به قطر 24 سانتيمتر چرب كنيد، روي خميرهاي فيلو كره بماليد و آنها را روي هم در قالب بگذاريد. آنگاه مواد مياني را فراهم كنيد و در قالب روي خمير فيلو بريزيد. سپس تخممرغها، شير و خامه را با هم مخلوط كنيد و روي مواد مياني بدهيد. حالا مخلوط هر دو پنير را نيز روي كيش بپاشيد و آن را به مدت تقريبي 20-25 دقيقه در فر گرم كرده با دماي 180 درجهي سانتيگراد بپزيد.
روش تهيهي مواد مياني:
كره و روغن مايع را در تابهي مناسبي بريزيد و روي اجاق گرم كنيد. پياز را بيفزائيد و تفت دهيد تا طلائي رنگ شود. آنگاه پياز را از تابه بيرون آوريد و ماهي را در همان تابه تفت دهيد. سپس ماهي را از تابه در آوريد و قارچ را درون تابه بريزيد و تفت دهيد. حالا پياز، ماهي، قارچ، آبليمو، ذرت، نمك، فلفل و آويشن را با هم مخلوط كنيد.