Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 07:00

7
اردیبهشت
مالابیج گیلان

مالابیج گیلان

ماهی را تمیز کرده،بشوئید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.آن گاه گردو،سبزی‌ محلی،رب انار و گلپر را مخلوط کنید و داخل شکم ماهی را با این مخلوط پر کرده و با نخ و سوزن بدوزید تا مواد بیرون نریزد.

اویس کلاهی :

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

ماهی سفید .................... 1 عدد بزرگ

نمک و فلفل سیاه ...........    به میزان لازم

مغزگردو خرد کرده ...............150 گرم

سبزی‌ معطر محلی(نعنا، خالواش، چوچاق )  ............... از هر کدام یک دسته

رب انا............. 3  قاشق سوپخوری

گلپر.............به میزان لازم

 

روش‌تهیه

ماهی را تمیز کرده،بشوئید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.آن گاه گردو،سبزی‌ محلی،رب انار و گلپر را مخلوط کنید و داخل شکم ماهی را با این مخلوط پر کرده و با نخ و سوزن بدوزید تا مواد بیرون نریزد. سپس ماهی را به مدت تقریبی یک ساعت در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید تا برشته و طلائی شود.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه ماهی شکم پر مجلسی

 

یادآوری

  اگر در هنگام پخت ماهی اندکی آب نارنج رویش بریزیم، طعم ترش نارنج جذب ماهی می‌شود و آن را لذیذ تر می‌کند.

 مالابیج را با سس مخصوص(انار و گردو) و برنج کته میل می‌کنند.

 

خواص  ماهی سفید

هر چند ماهی سفید نسبت به ماهی های چرب دیگر مثل ماهی تن امگا ۳ کمتری دارد، ولی به دلیل کالری کم و چربی غیر اشباع، این ماهی یکی از منابع تغذیه‌ای خوب برای بیماران قلبی و مبتلا به فشارخون بالا محسوب می شود.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: غذای سنتی، مالابیج گیلان، غذای گیلانی تعداد بازديد: 386 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز