Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:16

2
اردیبهشت
اسنک بادمجان بیسکویتی خوراکی جالب و خوشمزه + دستور تهیه

اسنک بادمجان بیسکویتی خوراکی جالب و خوشمزه + دستور تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع نان خوشمزه را برای شما در نظر گرفته ایم.

به گزارش شبکه آشپزی، امروز قصد داریم دستور تهیه نان توپی مغزدار  را به شما آموزش  دهیم.

اسنک بادمجان لذیذ برای زمان‌هایی که شما میلی به غذا ندارید، ولی دوست دارید یک خوردنی جذاب بخورید ایده آل است. حتما یکبار هم شده طعم آن را امتحان کنید.


مواد لازم:

بادمجان متوسط.............. ۱ عدد

بلغور گندم........... ½پیمانه

پنیر پارمزان رنده شده............. ½ پیمانه

ادویه ایتالیایی............. ۱ قاشق غذا خوری

مخلوطی از نمک و پودر سیر............... ¾ قاشق غذا خوری

تخم مرغ یا جایگزین آن (پودر تخم مرغ)............... ½ پیمانه

روغن برای سرخ کردن ...............به مقدار کافی

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه اسنک رژیمی

 

 

طرز تهیه اسنک بادمجان:

ابتدا بادنجان را شسته، پوست می‌کنیم و روی تخته قرار داده و از درازا، آن را به دو قسمت تقسیم می‌کنیم. بعد هر نصفه بادنجان را دوباره از درازا به دو قسمت دیگر تقسیم می‌کنیم.

سپس بلغور گندم (اگر بلغور گندم در دسترس نداشتید از گندم پرک هم می ‎توانید استفاده کنید، ولی گندم پرک سختتر به بادنجان می‌چسبد) را در مخلوط کن می‌ریزیم و کمی می‌زنیم تا تکه‌های آن کوچکتر شود و راحت‌تر به بادنجان بچسبد. در یک ظرف کم عمق گندم پرک، پنیر پارمزانِ رنده‎شده و ادویه ایتالیایی را با نمک و پودر سیر ترکیب می‌کنیم و به هم می‌زنیم.

برچسب ها: اسنک، غذای گیاهی تعداد بازديد: 364 تعداد نظرات: 1

نظرات

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز