افسانه ظروفی:
مواد لازم
ميگوي خشك .................60 گرم
روغن ذرت............ به ميزان لازم
بادام هندي............ 85 گرم
نخودچي.................. 150 گرم
چيپس ذرت ................70 گرم
ادويه مخلوط.................يكدوم قاشق چايخوري
پودر فلفل چيلي................ يكدوم قاشق چايخوري
مواد لازم
ميگو را در روغن داغ بريزيد تا قدري پف كند. آنگاه روي كاغذ هولهاي آشپزخانه بگذاريد تا روغن اضافياش گرفته شود. سپس بادام هندي و نخودچي را در روغن برشته كنيد و روي كاغذ هولهاي آشپزخانه بريزيد تا روغن اضافيشان گرفته شود. حالا ميگو، چيپس ذرت، بادام هندي و نخودچي را در كاسه مناسبي بريزيد، ادويه و فلفل را بيفزائيد و خوب مخلوط سازيد. اكنون آجيل را براي پذيرائي در ظرف مناسب و زيبائي بريزيد.
یادآوری
ميگوي خشك را ميتوانيد از خشكبار فروشيها تهيه كنيد.
خواص بادام هندی
بادام هندی مغز گیاهی خوشمزه و پرطرفدار بوده، مصرف آن به عنوان تنقلات و میان وعده در بین مردم رایج است و می توان آن را به سهولت از مغازهها، فروشگاهها و شیرینی فروشی ها تهیه نمود. ارزش غذایی بالا و خواص بیشمار بادام هندی باعث شده است، مصرف بادام هندی در دوران بارداری به عنوان یک قرص ویتامین طبیعی شناخته شود به طوریکه، حاوی انواع ویتامین ها و مواد معدنی مفید و لازم برای رشد جنین است. به همین دلیل مصرف آن در طی بارداری بسیار مفید خواهد بود.