Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 8 آذر 1403 - 04:49

30
فروردین
آجيل برشته

آجيل برشته

ميگو را در روغن داغ بريزيد تا قدري پف كند. آن‌گاه روي كاغذ هوله‌اي آشپزخانه بگذاريد تا روغن اضافي‌اش گرفته شود. سپس بادام هندي و نخودچي را در روغن برشته كنيد و روي كاغذ هوله‌اي آشپزخانه بريزيد

افسانه ظروفی:

 

مواد لازم

ميگوي خشك .................60 گرم

روغن ذرت............ به ميزان لازم

بادام هندي............ 85 گرم

نخودچي.................. 150 گرم

چيپس ذرت ................70 گرم

ادويه مخلوط.................يك‌دوم قاشق چايخوري

پودر فلفل چيلي................ يك‌دوم قاشق چايخوري

 

مواد لازم

ميگو را در روغن داغ بريزيد تا قدري پف كند. آن‌گاه روي كاغذ هوله‌اي آشپزخانه بگذاريد تا روغن اضافي‌اش گرفته شود. سپس بادام هندي و نخودچي را در روغن برشته كنيد و روي كاغذ هوله‌اي آشپزخانه بريزيد تا روغن اضافي‌شان گرفته شود. حالا ميگو، چيپس ذرت، بادام هندي و نخودچي را در كاسه مناسبي بريزيد، ادويه و فلفل را بيفزائيد و خوب مخلوط سازيد. اكنون آجيل را براي پذيرائي در ظرف مناسب و زيبائي بريزيد.

 

یادآوری

ميگوي خشك را مي‌توانيد از خشكبار فروشي‌ها تهيه كنيد.

 

خواص بادام هندی

بادام هندی مغز گیاهی خوشمزه و پرطرفدار بوده، مصرف آن به عنوان تنقلات و میان وعده در بین مردم رایج است و می توان آن را به سهولت از مغازه‌ها، فروشگاه‌ها و شیرینی فروشی ها تهیه نمود. ارزش غذایی بالا و خواص بیشمار بادام هندی باعث شده است، مصرف بادام هندی در دوران بارداری به عنوان یک قرص ویتامین طبیعی شناخته شود به طوریکه، حاوی انواع ویتامین ها و مواد معدنی مفید و لازم برای رشد جنین است. به همین دلیل مصرف آن در طی بارداری بسیار مفید خواهد بود.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آجیل تعداد بازديد: 202 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز