به گزارشتابناک باتو، امروز قصد داریم دستور تهیه لازانیا با سس خانگی را به شما آموزش دیم با ما همراه باشید.ش
آیا سس دوست دارید، اما سسهای فروشگاه آنطور که دوست دارید خوشمزه نیستند؟ مشکلی نیست شما همیشه میتوانید سسی را تهیه کنید که واقعاً دوست دارید آن را بچشید و همراه آن غذایی که مقاومت در برابر آن بسیار دشوار است را میل کنید.
لازانیا غذایی است که هم بزرگسالان و هم کودکان از آن لذت میبرند؛ و اگر آن را با سس خانگی بپزید، خوشمزهتر میشود.
مواد لازم:
• لازانیا ...............۱ بسته.
• گوشت چرخ کرده مختلف .............۰.۵ کیلوگرم؛
• رب گوجه فرنگی ...............۱ لیوان؛
• گوجه فرنگی ...............۴-۶ عدد؛
• پیاز بزرگ ..............۱ عدد؛
• روغن آفتابگردان ..............۲ قاشق چایخوری؛
• نمک برای مزه، نمک برای طعم دادن؛
• فلفل ساییده ...............برای مزه.
• پنیر سفت ................۲۰۰ گرم؛
• کره
• برای سس خامه ای:
• کره - ۴ قاشق چایخوری؛
• آرد - ۴ قاشق چایخوری؛
• نمک برای مزه، نمک برای طعم دادن؛
• فلفل ساییده - برای مزه.
• خامه - ۱ بسته (۰.۵ لیتر).
طرز تهیه لازانیا با سس خانگی
• روغن را داخل قابلمه بریزید.
• روی حرارت کم گرم کنید.
• آرد اضافه کنید.
• خوب مخلوط کنید و بزنید.
• نمک و فلفل اضافه کنید؛
• ۳-۴ دقیقه بپزید (یادتان باشد که هم بزنید).
• به تدریج خامه را اضافه کنید.
• با لیسک هم بزنید.
• حرارت بدهید تا سس شروع به غلیظ شدن کند.