ایران کوهستانی:
مواد لازم برای 6 نفر
برنج....................600 گرم (4 پيمانه)
پياز خرد كرده ..............1 عدد بزرگ
روغن................ به ميزان لازم
سير له كرده............ 2 حبه
اسفناج خرد كرده................. 2 كيلو
نمك................. يك قاشق سوپخوري
فلفل سياه......................يكدوم قاشق چايخوري
كره................ 100 گرم
فيله ماهي................... 6 تيكه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه قلیه ماهی؛ این غذای جنوبی خوشمزه
روش تهیه
برنج را بشوئيد، بخيسانيد و آبكش كنيد. آنگاه پياز و قدري روغن را در تابة مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد تا پياز سبك و طلايي شود. حالا سير، اسفناج، نمك و فلفل را بيفزائيد و چند دقيقه ديگر آن را تفت دهيد. سپس در قابلمة مناسبي برنج و اسفناج را لابهلاي هم بريزيد و كرة را آب كرده و روي سطح اسفناج پلو بدهيد و به مدت تقريبي 30 تا 45 دقيقه آن را دم كنيد. حالا فيلة ماهي را كه با نمك و فلفل مزهدار كردهايد در اين فاصله سرخ كنيد. اكنون براي پذيرائي پلو را در ديس مناسبي بكشيد و ماهيهاي سرخكرده را رويش قرار دهيد و با برنج زعفراني آن را بيارائيد.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه ششانداز؛ غذای جذاب گیلانی
خواص اسفناج
اسفناج را باید یک سبزی همه فن حریف نامید. خواص اسفناج برای اعضای داخلی بدن و سلامت و زیبایی پوست و لاغری در کنار درمان بیماری های مختلف بخشی از دنیای خاصیت اسفناج است. اسفناج عموماً به عنوان "سوپر خوراکی" در نظر گرفته می شود و می تواند با روشهای مختلف خورده شود.