مواد لازم برای 4 نفر
روغن زیتون.............. ۲ قاشق سوپخوری
پیاز کوچک خرد شده ...............1 عدد
سیر له شده .............۱ حبه
ران مرغ ............. ۸ عدد
پودر اروگانو............. یکچهارم قاشق چایخوری
فلفل قرمز تند .............. یکچهارم قاشق چایخوری
زیره ی ساییده شده................. یکچهارم قاشق چایخوری
نمک و فلفل.................. به میزان لازم
قارچ............... 200گرم
زیتون سبز یا سیاه بدون هسته.............. دو سوم پیمانه
آب مرغ...................... ۱ پیمانه
روشتهیه
ابتدا روغن زیتون را در یک ماهیتابة بزرگ داغ کنید. سیر و پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شوند حالا رانها را اضافه کنید و هر طرف آن را تفت دهید تا قهوهای شوند. سپس اروگانو، فلفل قرمز، زیره، نمک و فلفل، قارچ، زیتون، آب مرغ و نخود را با هم مخلوط کنید. 1 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید و به مرغها بیفزائید و با سس آغشته کنید در ماهیتابه را ببندید و با حرارت ملایم مرغها را بپزید.
یادآوری
این خوراک را میتوانید به جای نان با برنج سرو کنید.
گوشت ران مرغ طعم شیرینی دارد که با سبزیجات معطر و ادویه بسیار خوشمزه میشود.