مواد لازم برای 4 نفر
استیک 2 تکه.................. هر کدام حدود ۵۰۰ گرم
سیر ریز خرد کرده ...................2 حبه
گشنیز ...............دو سوم پیمانه
رزماری...............2شاخه
جعفری خرد شده.............. ۲ قاشق سوپخوری
پیازچه خرد شده...................1 عدد
روغن زیتون............... سه چهارم پیمانه
سرکة سفید ................. یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل................. به میزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه ساندویچ چیویتو
روشتهیه
ابتدا سینی فر را در فاصلة ۱۰ سانتیمتری از شعله قرار دهید و آن را روشن کنید. حبههای سیر را در دستگاه غذاساز بریزید و روشن کنید تا کاملاً له شوند. سپس گشنیز، جعفری، رزماری، پیازچه و روغن زیتون را اضافه کنید. دستگاه را دوباره روشن کنید مراقب باشید ریز نشوند. سپس مخلوط را از دستگاه خارج کنید. حالا نمک، فلفل و سرکه را به سس اضافه کنید و مخلوط را کنار بگذارید. کمی نمک و فلفل به هر دو طرف استیک بمالید و در سینی چرب شدة فر قرار دهید. و هر طرف را برای ۷ دقیقه کباب کنید. استیک را از فر خارج کنید و در یک فویل بپیچید. ۵ دقیقه منتظر بمانید. سپس گوشت را به صورت ورقههایی به ضخامت یکونیم سانتیمتر ببرید و با سس سرو کنید.
بیشتربخوانید:
ساندویچ مرغ مکزیکی + طرز تهیه
آرژانتینیها علاقة فوقالعاده زیادی به خوردن کباب دارند. جلوی اکثر رستورانها یک باربیکیو قرار دارد. کمتر توریستی میتواند در خیابانهای شلوغ آنجا قدم بزند و در برابر بوی گوشت کباب شده مقاومت کند. در کشورهای آمریکای جنوبی، کباب را با سس مخصوصی به نام چی میچوری که ترکیبی است از سبزیجات معطر، سیر، سرکه و روغن میخورند. در کنار این غذا یک سالاد تند با استفاده از برگهای ریز اسفناج، مقداری نان تست سیردار و سس سالاد سزار تهیه کنید.