معصومه فلاحی :
مواد لازم برای 4 نفر
بادمجان متوسط................... 3 عدد
روغن................. به میزان لازم
روغن زیتون.................. 3 قاشق سوپخوری
پیاز ریز خرد کرده.................. 1 عدد کوچک
سیر له کرده .................3 حبه
نمک و فلفل................... به میزان لازم
پورة گوجهفرنگی......................... 800 گرم
ریحان خرد کرده................. 50 گرم
پاستای لولهای پخته شده................ 400 گرم
پنیر موزارلای رندهکرده دالیا.................. 70 گرم
بیشتربخوانید:
پاستاآلانورما + طرز تهیه
روشتهیه
بادمجانها را با پوست به شکل حبه قندی خرد کنید تلخی آن را بگیرید و در مقداری روغن سرخ کنید. آنگاه آن را در صافی ریخته تا روغن اضافة آن خارج شود.
حالا روغن زیتون را در تابة مناسبی بریزید و اجازه دهید تا گرم شود. سپس پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا اندکی نرم و شیشهای شود. اینک سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. بعد پورة گوجهفرنگی را اضافه کنید و اجاز دهید تا سس به مدت 15 دقیقه روی حرارت بماند و غلیظ شود. اکنون بادمجان و ریحان را اضافه کنید و مخلوط نمائید. حالا پاستا را با سس آماده کرده مخلوط نمائید و در ظرف سرو بریزید و رویش پنیر بپاشید و در صورت دلخواه با ریحان و بادمجان آن را بیارائید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه پاستا چیکن فاهیتا؛ خامهای و خوشمزه
یادآوری
پاستا آلانورما، یک نوع پاستای گیاهی ایتالیایی است.