اعظم گلزار منش :
مواد لازم برای 8 تا 10 نفر
سینه مرغ خرد کرده..............500 گرم
سیر له کرده.............. 1حبه
پیاز خرد کرده.............1 عدد متوسط
نان تست..............3 ورق
تخممرغ...............1 عدد
نمک و فلفل...............به میزان لازم
جعفری ریز خرد کرده...................2 قاشق سوپخوری
پنیر ورقهای دالیا یا پنیر موزارلای رنده کرده................. 1 بسته
تخممرغ همزده......................... 2 عدد
پانکو................2 پیمانه
روغن مخصوص سرخکردنی...................به میزان لازم
زیتون بدون هسته....................به میزان لازم
گوجه گیلاسی..................به میزان لازم
خلالهای چوبی فانتزی................به میزان لازم
روش تهیه
سینه مرغ، سیر، پیاز، نان تست، تخممرغ، نمک و فلفل را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا کاملا نرم و یکدست شود. آنگاه مواد فراهم کرده را در کاسه مناسبی بریزید و جعفری را اضافه کنید. حالا هر بار قدری از مایه فراهم کرده به اندازه یک گردو برداشته، در دست پهن کنید و مقداری پنیر در وسط آن بگذارید و به صورت توپک درآورید. سپس توپکها را یک ساعت در یخچال بگذارید. اینک هر توپک را در تخممرغ زده و سپس در پانکو بغلتانید. حالا توپکها را در سینی فر قرار دهید و حدود 25 تا 30 دقیقه با دمای 175 درجه سانتیگراد بپزید تا برشته شوند. اکنون توپکهای برشته شده را با زیتون و گوجه گیلاسی بیارایید.
خواص جعفری
میزان بالای ویتامین C جعفری در مبارزه با التهاب موثر است. جعفری حاوی کورستین که یکی دیگر از آنتی اکسیدان های عالی در برابر التهاب است نیز میباشد. مهم تر از آن، سلول هایی که هیستامین آزاد میکنند، را تثبیت میکند، در نتیجه التهاب را در مسیر خود متوقف میکند.
کورستین همچنین میتواند با شرایطی به نام پروستاتیت که به معنی التهاب در غده پروستات است، برخورد کند.