بیشتربخوانید:
مواد لازم
سینه مرغ.................۸۰۰ گرم
برنج.............۳ پیمانه
کشمش پلویی..............یک دوم پیمانه
تخم مرغ...............۲ تا ۳ عدد
لپه.............یک دوم پیمانه
ماست چکیده ترش..............۳۰۰ گرم
پیاز............۱ عدد
روغن............به میزان لازم
زعفران...............به میزان لازم
پیاز...............۱ عدد
فلفل............به میزان لازم
طرز تهیه:
برنج را شسته و بخیسانید.
آن را در آب جوش ریخته یا بصورت کته یا آبکش دم کنید.
لپه را شسته و داخل آب و روی حرارت قرار دهید تا بپزد.
روغن را حرارت قرار داده و پیاز خلال شده و سینه مرغ را بخوبی در آن تفت دهید.
نمک و فلفل و زعفران را اضافه کنید.
کمی آب روی مواد بریزید تا خوب پخته شوند.
پس از پختن مرغ آن را ریش ریش کرده و کنار بگذارید.
کشمش پلویی را کمی بخیسانید و سپس در روغن تفت دهید.
در کاسه جداگانه تخم مرغها را با چنگال هم زده تا باز شوند.
سپس کمی روغن، زعفران دم کرده و ماست چکیده را اضافه نمایید.
برنج را با آن مخلوط کنید.
کشمش و سایر مواد را با هم روی برنج بریزید و با قاشق فشار دهید.
بگذارید ته چین دم بکشد.
غذا آماده سرو است.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه ته چین کشمش و لپه سمنان