تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم برای 4-6 نفر
روغن کنجد..................به میزان لازم
پیاز خرد کرده.............1 عدد متوسط
کرفس خرد کرده................200 گرم
فیله مرغ خرد کرده ................4 عدد
پاستای صدفی............500 گرم
مایونز کم چرب یا خامه.............1 پیمانه
نمک دریا و فلفل آسیاب شده........ به میزان لازم
آبلیموی تازه................یک سوم پیمانه
روش تهیه
قدری روغن، پیاز و کرفس را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و آن را تفت دهید تا نرم شوند. آنگاه فیله مرغ را بیفزائید و 5 دقیقه دیگر مواد را تفت دهید. حالا قابلمه مناسبی را تا نیمه آب کنید، روی اجاق بگذارید تا بجوش آید، نمک و پاستا را بیفزائید و پاستا را ده دقیقه بپزید، سپس پاستا را آبکش کنید. اینک مایونز، نمک، فلفل و آبلیمو را به مرغ و کرفس اضافه کنید و مخلوط نمائید، این ترکیب را با پاستا مخلوط کنید. اینک پاستا را در ظرف مناسبی برای پذیرائی بکشید.
یادآوری: برگهای تازه کرفس را نیز خرد کنید و در پاستا مورد استفاده قرار دهید.
یادآوری: در صورت دلخواه میتوانید از پودر سیر نیز در این پاستا استفاده نمائید.