مواد لازم
تخمه کدو- یک و نیم فنجان
کره آب شده - ۲ قاشق چایخوری
نمک، فلفل، پودر سیر - به میزان دلخواه
ادویه کاجون (اختیاری) - نصف قاشق چایخوری
مواد ادویه کاجون
آویشن خشک - دو و یک چهارم قاشق غذاخوری
پودر سیر - ۲ قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا - دو و نیم قاشق غذاخوری
پودر پیاز - یک قاشق غذاخوری
فلفل قرمز - نصف قاشق غذاخوری
فلفل سیاه -یک قاشق غذاخوری
نمک - نصف قاشق غذاخوری
(همه مواد را با هم مخلوط کنید)
روش تهیه
۱- فر را روی دمای ۱۴۸ درجه سانتی گراد قرار دهید. تخمههای کدو را بشویید و آب کشی کنید.
۲- میتوانید تخمهها را کامل تمیز نکنید و مقداری از رشتههای کدو را برای طعم بهتر نگه دارید.
۳- تخمههای کدو را داخل کاسهای بریزید. کره آب شده را به آن اضافه کنید و سپس نمک، فلفل، پودر سیر و ادویه کاجون را به آن بیفزایید.
۴- تخمهها را خوب با کره و ادویه ترکیب کنید تا مزه دار شود.
۵- تخمهها را داخل سینی فر بریزید و پخش کنید.
۶- سینی فر را به مدت ۴۵ دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید.۷- گاهی تخمهها را هم بزنید تا همه جای آن برشته شود.