Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 06:03

30
آذر
طرز تهیه تخمه کدو اسپایسی ، پیشنهاد ویژه یلدایی

طرز تهیه تخمه کدو اسپایسی ، پیشنهاد ویژه یلدایی

در گزارش زیر طرز تهیه تخمه کدو اسپایسی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش خراسان، درگزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه تخمه کدو اسپایسی آشنا کنیم.

مواد لازم

تخمه کدو- یک و نیم فنجان

کره آب شده - ۲ قاشق چای‌خوری

نمک، فلفل، پودر سیر - به میزان دلخواه

ادویه کاجون (اختیاری) - نصف قاشق چای‌خوری

مواد ادویه کاجون

آویشن خشک - دو و یک چهارم قاشق غذاخوری

پودر سیر - ۲ قاشق غذاخوری

پودر پاپریکا - دو و نیم قاشق غذاخوری

پودر پیاز - یک قاشق غذاخوری

فلفل قرمز - نصف قاشق غذاخوری

فلفل سیاه -یک قاشق غذاخوری

نمک - نصف قاشق غذاخوری

(همه مواد را با هم مخلوط کنید)


روش تهیه

۱- فر را روی دمای ۱۴۸ درجه سانتی گراد قرار دهید. تخمه‌های کدو را بشویید و آب کشی کنید.

۲- می‌توانید تخمه‌ها را کامل تمیز نکنید و مقداری از رشته‌های کدو را برای طعم بهتر نگه دارید.

۳- تخمه‌های کدو را داخل کاسه‌ای بریزید. کره آب شده را به آن اضافه کنید و سپس نمک، فلفل، پودر سیر و ادویه کاجون را به آن بیفزایید.

۴- تخمه‌ها را خوب با کره و ادویه ترکیب کنید تا مزه دار شود.

۵- تخمه‌ها را داخل سینی فر بریزید و پخش کنید.

۶- سینی فر را به مدت ۴۵ دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید.۷- گاهی تخمه‌ها را هم بزنید تا همه جای آن برشته شود.

برچسب ها: تخم کدو، خواص تخم کدو، ادویه کاجون تعداد بازديد: 264 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز