Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:23

16
آذر
طرز تهیه‌ آش کشک و جعفری

طرز تهیه‌ آش کشک و جعفری

در گزارش زیر طرز تهیه آش کشک و جعفری را به شما آموزش می‌دهیم.

 آش کشک یکی از محبوب ترین و مقوی ترین غذاهای ایرانی است ؛ شما می توانید طرز تهیه آش کشک با جعفری را در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای ۶ نفر:

پیاز یک عدد................خرد شده

سیر ...............۲ حبه

گوجه فرنگی................... ۲ پیمانه، رنده شده

فلفل.............. یک قاشق مرباخوری

گوشت چرخ کرده................ ۲۵۰ گرم

پیاز یک عدد.................رنده شه

رشته آشی یک پیمانه

جعفری ۲۵۰ گرم..................خرد شده

کشک............... یک پیمانه

نعناع داغ................... ۲ قاشق غذاخوری

 
 
 

طرز تهیه:

* گوشت، پیاز رنده شده، نمک و فلفل را با دست ورز داده و با آن قلقلی درست کنید.

* پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت دهید.

* بعد سیر را اضافه کرده، گوجه فرنگی رنده شده و فلفل را بیفزایید.

* قلقلی‌ها را نیز افزوده و آب بریزید.

* وقتی جوشید رشته را اضافه کنید تا با هم جوشیده و رشته و قلقلی‌ها بپزند.

* در آخر جعفری و کشک را اضافه کرده، وقتی جوشید و جا افتاد در ظرف سرو بکشید و روی آن نعناع داغ بریزید.


نکته:

این دستور ۲۲۰ گرم کربوهیدرات، ۱۳۰ گرم پروتئین، ۱۱۰ گرم چربی و ۲۳۹۰ کیلوکالری انرژی دارد.

منبع: تبیان

برچسب ها: آش، آموزش آشپزی، آش کشک، آش کشک و جعفری تعداد بازديد: 581 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز