Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:43

21
آذر
پاستا فاگیولی

پاستا فاگیولی

پاستا را در آب جوش و نمک بریزید، بپزید و آبکش کنید. آن‌گاه سیر را با کره تفت دهید. نیمی از لوبیا را پوره کنید و همراه با خامه، باقیماندة لوبیا، نمک، فلفل، فلفل قرمز و رب گوجه‌فرنگی به سیر اضافه نمائید و اجازه دهید سس به خوبی گرم شود.

 کیان رنجبر :

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

پاستا ................500 گرم

سیر له کرده .............  2 عدد

کره.............  50 گرم

لوبیا قرمز پخته............... 200 گرم

خامه............. 200 گرم

نمک  و فلفل سیاه  .............  به میزان لازم

فلفل قرمز ...........به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی ............  یک قاشق سوپخوری

پنیر پارمسان............. به میزان دلخواه

 

بیشتربخوانید:

پاستا آلانورما + طرز تهیه

طرز تهیه پاستا چیکن فاهیتا؛ خامه‌ای و خوشمزه

 

 

 

 

روش تهیه

پاستا را در آب جوش و نمک بریزید، بپزید و آبکش کنید. آن‌گاه سیر را با کره تفت دهید. نیمی از لوبیا را پوره کنید و همراه با خامه، باقیماندة لوبیا، نمک، فلفل، فلفل قرمز و رب گوجه‌فرنگی به سیر اضافه نمائید و اجازه دهید سس به خوبی گرم شود. سپس پاستا را به سس آماده کرده بیفزائید و خوب هم بزنید. حالا پاستا را در ظرف مناسبی بریزید و با پنیر پارمسان آن را بیارائید.

یادآوری: می‌توانید از پنیر گودا یا پنیر چدار نیز استفاده نمائید.

 

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، طرز تهیه، پاستا فاگیولی، پنیر پارمسان، طرز تهیه پاستا فاگیولی تعداد بازديد: 265 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز