کیان رنجبر :
مواد لازم برای 4-6 نفر
پاستا ................500 گرم
سیر له کرده ............. 2 عدد
کره............. 50 گرم
لوبیا قرمز پخته............... 200 گرم
خامه............. 200 گرم
نمک و فلفل سیاه ............. به میزان لازم
فلفل قرمز ...........به میزان لازم
رب گوجهفرنگی ............ یک قاشق سوپخوری
پنیر پارمسان............. به میزان دلخواه
بیشتربخوانید:
پاستا آلانورما + طرز تهیه
طرز تهیه پاستا چیکن فاهیتا؛ خامهای و خوشمزه
روش تهیه
پاستا را در آب جوش و نمک بریزید، بپزید و آبکش کنید. آنگاه سیر را با کره تفت دهید. نیمی از لوبیا را پوره کنید و همراه با خامه، باقیماندة لوبیا، نمک، فلفل، فلفل قرمز و رب گوجهفرنگی به سیر اضافه نمائید و اجازه دهید سس به خوبی گرم شود. سپس پاستا را به سس آماده کرده بیفزائید و خوب هم بزنید. حالا پاستا را در ظرف مناسبی بریزید و با پنیر پارمسان آن را بیارائید.
یادآوری: میتوانید از پنیر گودا یا پنیر چدار نیز استفاده نمائید.