مواد لازم :
اسفناج یا برگ چغندر............ یک کیلو
گوشت ...............به مقدار لازم (مقدار گوشت بستگی به سلیقه دارد)
پیاز سرخ شده.............. ۲ عدد
جو پخته شده ...........یک و نیم لیوان
کشک............... یک کیلو
پونه کوهی............ یک قاشق غذاخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه آش شولی یزدی
طرز تهیه آش ماشاب بسیار مقوی و خوشمزه
طرز تهیه کشکبا آشی پاییزی:
جو را بپزید و با چرخ گوشت یا مخلوط کن آن را له کنید.
اسفناج را خرد کنید و بگذارید با جو له شده بپزد.
سپس کشک را به آن اضافه کنید و اگر سفت بود کمی آب به آن اضافه کنید.
نعناع داغ یا پونه را هم درون آش بریزید و بگذارید با هم بجوشند و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
به دلیل داشتن کشک، نمک را به مقدار کمتری اضافه کنید تا آش شور نشود.
بعد از پختن و جا افتادن، آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با مقداری پیاز سرخ شده و نعناع داغ تزئین کنید.
این آش از غذاهای محلی فریزهند از توابع استان اصفهان و ابیانه و ازجمله مناطق باصفا و دیدنی ایران است.