Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:00

12
آذر
طرز تهیه کشکبا؛ آشی پاییزی

طرز تهیه کشکبا؛  آشی پاییزی

در گزارش زیر طرز تهیه کشکبا آشی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش جام جم در گزارش زیر قصد داریم شما را با دستور پخت کشکبا آشی آشنا کنیم.

مواد لازم :

اسفناج یا برگ چغندر............ یک کیلو

گوشت ...............به مقدار لازم (مقدار گوشت بستگی به سلیقه دارد)

پیاز سرخ شده.............. ۲ عدد

جو پخته شده ...........یک و نیم لیوان

کشک............... یک کیلو

پونه کوهی............ یک قاشق غذاخوری

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه آش شولی یزدی

طرز تهیه آش ماشاب بسیار مقوی و خوشمزه

 
طرز تهیه کشکبا آشی پاییزی:

جو را بپزید و با چرخ گوشت یا مخلوط کن آن را له کنید.

اسفناج را خرد کنید و بگذارید با جو له شده بپزد.

سپس کشک را به آن اضافه کنید و اگر سفت بود کمی آب به آن اضافه کنید.

نعناع داغ یا پونه را هم درون آش بریزید و بگذارید با هم بجوشند و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.

به دلیل داشتن کشک، نمک را به مقدار کمتری اضافه کنید تا آش شور نشود.

بعد از پختن و جا افتادن، آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با مقداری پیاز سرخ شده و نعناع داغ تزئین کنید.

این آش از غذا‌های محلی فریزهند از توابع استان اصفهان و ابیانه و ازجمله مناطق باصفا و دیدنی ایران است.

برچسب ها: آش، کشکبا، طرز تهیه کشکبا تعداد بازديد: 262 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز