Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 01:31

11
آذر
بادمجان شکم‌پر

بادمجان شکم‌پر

بادمجان‌ها را از طول به دو قسمت برش بزنید، آن‌گاه قدری نمک رویش بپاشید و یک ساعت استراحت دهید. حالا قدری درون بادمجان را خالی کنید. سپس آن را با هولة آشپزخانه خشک کنید و در روغن شناور با حرارت ملایم سرخ کنید. اینک بادمجان‌ها را کنار بگذارید

 اعظم گلزارمنش :

 

مواد لازم برای 6 نفر

بادمجان......................3 عدد

نمک و فلفل..................به میزان لازم

روغن مخصوص سرخکردنی...............به میزان لازم

گوشت قیمه‌ای خرد کرده.................300 گرم

پیاز رنده کرده................1 عدد

زردچوبه..............یک‌چهارم قاشق چایخوری

رب گوجه‌فرنگی....................یک و نیم قاشق سوپخوری

فلفل سبز خرد کرده..................یک‌چهارم پیمانه

فیلة گوجه‌فرنگی ریز خرد کرده....................1 پیمانه

جعفری ریز خرد کرده................... 2قاشق سوپخوری

فلفل قرمز....................یک‌هشتم قاشق چایخوری

آویشن.....................یک‌چهارم قاشق چایخوری

سیر له کرده.................. 1 حبه

پیاز داغ...............2 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلا................ در صورت تمایل100 گرم

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه کازان بادمجان؛ یک غذای خوشمزه ترکیه‌ای

 

روش‌تهیه

بادمجان‌ها را از طول به دو قسمت برش بزنید، آن‌گاه قدری نمک رویش بپاشید و یک ساعت استراحت دهید. حالا قدری درون بادمجان را خالی کنید. سپس آن را با هولة آشپزخانه خشک کنید و در روغن شناور با حرارت ملایم سرخ کنید. اینک بادمجان‌ها را کنار بگذارید و مواد میانی آن را فراهم سازید. ابتدا گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید. سپس رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و آن را با یک پیمانه آب بپزید تا آبش تبخیر شود. حالا فلفل سبز، فیلة گوجه‌فرنگی، جعفری، فلفل قرمز، آویشن، سیر و پیاز داغ را بیفزائید و مخلوط کنید. اینک مغز بادمجان خالی کرده را ریز خرد کنید و قدری تفت دهید و به مواد گوشتی اضافه کرده و درون بادمجان‌ها را با این مواد پر کنید. سپس آنها را در ظرف نسوز مناسبی قرار دهید و یک پیمانه آب گوجه‌فرنگی از کنار ظرف به آن اضافه کنید و بادمجان شکم‌پر را 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید. در صورت دلخواه روی بادمجان‌ها قدری پنیر بریزید و آنها را چند دقیقه با گریل حرارت دهید تا پنیر برشته شود.

 

بیشتربخوانید:

لازانیا اسفناج ؛ یک غذای گیاهی خوشمزه

 

 

خواص   بادمجان

بادمجان حاوی مقادیر غنی از فیبر می باشد و به همین دلیل می تواندبه بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک شایانی می کند. علاوه بر این فیبر موجود در بادمجان برای بهبود معده درد و هضم آسان تر غذا نیز کاربردی می باشد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، طرز تهیه، بادمجان شکم‌پر، طرز تهیه بادمجان شکم‌پر، بادمجان شکم‌پر با پنیر پیتزا تعداد بازديد: 294 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز