مواد لازم برای ۶ نفر
برگ ریحان تازه .................یک چهارم فنجان
سیر..................یک بوته
لوبیا سفید ..............۵۰۰ گرم
پودر سوخاری .................نصف فنجان
تخم مرغ بزرگ ..................یک عدد
نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن .................به مقدار لازم
گوجه فرنگی ...............به مقدار لازم
زیتون سیاه خرد شده ..............۸ عدد
پیاز ..............۲ عدد
قارچ ...............۲۰۰ گرم
پنیر چدار .................یک بسته
سرکه بالزامیک ...............۱ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ................۲ قاشق غذا خوری
نان همبرگر سبوسدار ..................۴ عدد
بیشتربخوانید:
همبرگر هویج ؛ ساندویچی سرشار از ویتامین A
طرز تهیه:
۱-لوبیا سفید را به مدت یک شب در آب استراحت دهید ودر این مدت چندبار آب آن را عوض کنید.
۲- لوبیا سفید را آبکش کنید و بپزید.
۳-پیاز را در غذاساز بریزید و بعد از خرد شدن، آب آن را بگیرید. سپس سیر، لوبیا سفید پخته شدهای که آبش را کاملا گرفتهاید، نمک و ادویهها و نیمی از پودر سوخاری را در غذاساز بریزید.
۴- این مخلوط را برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.
۵-باقی مانده پودر سوخاری را در یک بشقاب بریزید. مایه داخل غذاساز را چهار قسمت کنید.
۶-تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و هر گلوله را ابتدا به تخم مرغ آغشته کنید و بعد داخل پودر سوخاری بچرخانید و با دست صاف کنید.
۷-روغن را در یک تابه داغ و همبرگر را در روغن سرخ کنید.۸- سپس روی دستمال مخصوص روغنگیری بگذارید تا روغن اضافیاش گرفته شود.
۹-قارچ را ورقهای خرد کنید و در تابه بریزید و با حرارت بالا تفت دهید و سپس پنیر را به قارچ اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
۱۰- در صورت تمایل روغن زیتون و سرکه بالزامیک را با قارچ و پنیر مخلوط کنید و روی همبرگر گیاهی بگذارید و به همراه سس مد نظر و کاهو و خیار شور و زیتون سیاه میل کنید.
نکته:
برای ایجاد حالت خمیری همبرگر میتوانید از سیب زمینی، برنج، لوبیا، ذرت و ... استفاده کنید. ادویه شامل فلفل سیاه، پودر سوخاری و آویشن است.
بیشتر بخوانید:
پنکیک سیبزمینی مغزدار با گوشت +طرزتهیه
پاستا پنه با سس آلفردو + طرز تهیه
فلافل نخود فرنگی ؛ روشی جدید برای پخت فلافل