Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 03:16

18
آبان
طرز تهیه لبوی داغ و قرمز

طرز تهیه لبوی داغ و قرمز

در گزارش زیر طرز تهیه لبوی داغ و قرمز را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش ایرنا، حتما تا قبل از اینکه کرونا سبک زندگی‌مان را تغییر دهد، از گاری‌های داخل خیابان لبوی داغ خریده و خورده بودید، اما حالا که نمی‌توانیم به آن‌ها اعتماد کنیم خودمان در خانه دست به کار شویم و لبوی داغ و قرمز درست کنیم.

مواد لازم برای لبوی داغ:

چغندر: یک کیلو

آب: نصف پیمانه

شکر: به میزان دلخواه


 

بیشتربخوانید:

 
 
 

طرز تهیه و دستور پخت لبوی داغ:

۱. چغندر‌ها را شسته و تمیز کرده و به صورت حلقه‌ای برش دهید. اگر بخواهید درسته پخته شوند، با چاقو در قسمت‌های مختلف هر یک از آن‌ها شکاف‌های عمیق ایجاد کرده سپس آن را در ظرف مناسبی قرار داده و رویش شکر بپاشید؛ و آب را نیز افزوده و ظرف را با درپوش به مدت ۳۰- ۲۵ دقیقه با درجه حداکثر ۹۰۰ وات یا ۱۰۰% در دستگاه قرار دهید.

در این مدت یک بار چغندر‌ها را زیر و رو کنید.

۲. بهتر است درپوش ظرف را کمی باز بگذارید تا مانع از سر رفتن آب آن شود. با توجه به نوع چغندر ممکن است زمان پخت آن کمی بیشتر شود.

برچسب ها: خواص لبو، لبو، لبو پخته، طرز تهیه لبو تعداد بازديد: 501 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز