Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 04:39

3
آبان
ترین اسفناج و سویا

ترین اسفناج  و سویا

قالب لوف به ابعاد 10×20 را چرب کنید. آن‌گاه برگ‌های درشت اسفناج را یک لحظه در آبجوش قرار دهید تا نرم شوند. حالا کف و دیوارة قالب را با آن بپوشانید. سپس کره را در تابة مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید

 اعظم گلزارمنش :

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

روغن ...................2 قاشق سوپخوری

برگ‌های اسفناج................ به میزان لازم

کره ...............50 گرم

سویای خیسانده.............. 1 پیمانه

نمک و فلفل ................به میزان لازم

سیر له کرده .....................1 حبه

پودر کاری................1 قاشق چایخوری

پیازداغ.......... 3 قاشق سوپخوری

خامه ..............یک‌چهارم پیمانه

تخم‌مرغ همزده.............. 1 عدد

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه مرغ شکم پر بوترکیزه

 

مواد لازم میانی

کره اضافی................. 30 گرم

سیر له کرده................. 1حبه

اسفناج خرد کرده.............. 1 کیلوگرم

برنج آبکش کرده................... سه‌چهارم پیمانه

خامه............... 2 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ .............1 عدد

پودر جوز هندی............. یک‌چهارم قاشق چایخوری

پنیر موزارلا رنده‌شده دالیا ................... 100 گرم

 

 روش‌تهیه

قالب لوف به ابعاد 10×20 را چرب کنید. آن‌گاه برگ‌های درشت اسفناج را یک لحظه در آبجوش قرار دهید تا نرم شوند. حالا کف و دیوارة قالب را با آن بپوشانید. سپس کره را در تابة مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید سویا، نمک، فلفل، سیر و پودر کاری را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا سویا پخته شود. اینک پیازداغ، خامه و تخم‌مرغ را با آن مخلوط کنید. سپس کره اضافی را در تابة دیگری بریزید و روی اجاق آب کنید. حالا سیر و اسفناج را بیفزائید و تفت دهید، برنج، خامه، تخم‌مرغ و پودر جوز را نیز به آن بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون هر دو مایه را به صورت لایه، لایه روی برگ‌های اسفناج بریزید و مابین هر لایه قدری پنیر بپاشید. اینک باقیماندة برگ‌های اسفناج را روی ترین بچینید و آن را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید. سپس قالب را در سینی دیواره بلندی بگذارید و تا نیمه‌ قالب آب بریزید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت 60 دقیقه بپزید.

 

بیشتربخوانید:

دلمه کدو حلوایی + طرز تهیه

 

خواص اسفناج

اسفناج را باید یک سبزی همه فن حریف نامید. خواص اسفناج برای اعضای داخلی بدن و سلامت و زیبایی پوست و لاغری در کنار درمان بیماری های مختلف بخشی از دنیای خاصیت اسفناج است.  اسفناج این سبزی پر خاصیت با برگ های تیره رنگ ویتامین ها و مواد معدنی بسیار غنی دارد و برای درمان انواع بیماری ها و سلامت پوست و اعضای دیگر بدن بسیار توصیه می شود.

 

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: گیاهخواری، آشپزی رژیمی، آموزش آشپزی، غذای گیاهی، غذاهای رژیمی، طرز تهیه، ترین اسفناج و سویا، طرز تهیه ترین اسفناج و سویا تعداد بازديد: 357 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز