برای خوردن این غذاها به ابزارهایی مانند قاشق، کارد و چنگال نیازی نیست. امروزه فینگرفودها در کشورهای غربی جایگاه ویژهای پیدا کردهاند و به عنوان غذای اصلی سرو میشوند. در ایران نیز این غذاها از زمان قدیم تحت عنوان لقمه رواج داشته است و از قبیل این غذاها میتوان به کوکو، کتلت و… اشاره کرد.
مواد لازم برای تهیه فینگرفود با سوجوک
سوجوک........... یک پیمانه
پیاز درشت.......... یک عدد
فلفل دلمهای رنگی ..............نصف پیمانه
کدو سبز و پیازچه.................. سه چهارم پیمانه
زیتون سیاه........... نصف پیمانه
پنیر پارمسان......... ۱۰۰ گرم
تخم مرغ............. شش عدد
نمک و فلفل سیاه.......... به مقدار لازم
روغن زیتون............... به مقدار لازم
طرز تهیه فینگرفود با سوجوک
مرحله اول
پیاز را در کمی روغن زیتون با حرارت متوسط سرخ کنید و سوجوکهای ریز شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
سپس کدو سبز و پیازچهها را درون آن بریزید و تا جایی که نرم شوند تفت دهید. بعد از آن فلفل دلمهایها را نیز به آنها اضافه کنید و بعد از یک تفت کوچک زیتون سیاه ریز شده را با آنها مخلوط کنید. زیر تابه را خاموش کنید و بعد از اینکه مواد کاملا خنک شدند، پنیر پارمسان را روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید.
مرحله دوم
تخم مرغها را داخل یک ظرف بشکنید و به آنها نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید و به مواد قبل اضافه کنید تا کاملا یکدست شوند.
مرحله سوم
قالب کاپ کیک ۱۲ تایی را با کمی کره چرب کنید و سه چهارم از هر قالب را از موادی که تهیه شده پر کنید و آن را در فر با دمای ۱۸۰درجه که از قبل گرم شده است به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قراردهید تا موادتان طلایی شود.
منبع: کتاب کاله