Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 21:30

28
شهریور
کرپ گوشت

کرپ گوشت

گوشت، نمک، ‌فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید. آن‌گاه رب گوجه‌فرنگی و پیازداغ را بیفزائید و 5 دقیقه دیگر آن را تفت دهید. حالا جعفری و خیارشور را اضافه کنید و کنار بگذارید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم برای 6-8 عدد:

گوشت چرخکرده................. 400 گرم

نمک و فلفل............... به میزان لازم

زردچوبه ............ یک‌دوم قاشق چایخوری

رب گوجه‌فرنگی .................2 قاشق سوپخوری

پیازداغ............. 2 قاشق سوپخوری

جعفری خرد کرده ...........   3 قاشق سوپخوری

خیارشور ریز (خرد کرده)............. یک‌پیمانه

تخم‌مرغ همزده.............. 5 عدد

شیر..............250 میلی‌لیتر (یک‌پیمانه)

آرد............... 6-7 قاشق سوپخوری

نمک............ به میزان لازم

زعفران حلکرده..............2 قاشق سوپخوری

روغن مایع................ 2 قاشق سوپخوری

روغن مخصوص سرخکردنی ...............به میزان لازم

 

 

روش تهیه :

گوشت، نمک، ‌فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید. آن‌گاه رب گوجه‌فرنگی و پیازداغ را بیفزائید و 5 دقیقه دیگر آن را تفت دهید. حالا جعفری و خیارشور را اضافه کنید و کنار بگذارید. اینک تخم‌مرغ، شیر، آرد، نمک و زعفران را در کاسه مناسبی مخلوط کنید، مایه فراهم کرده را از صافی عبور دهید و روغن را اضافه کنید. حالا تابه‌ مناسبی را چرب کرده و روی حرارت اجاق بگذارید تا داغ شود. سپس هر بار 3 قاشق سوپخوری از مایه فراهم کرده را در تابه بریزید، به گونه‌ای که سطح تابه را بپوشاند، وقتی یک طرف کرپ برشته شد طرف دیگر را نیز برشته کنید. اکنون تمام مواد را به همین صورت آماده کنید. حالا داخل هر کرپ 2 قاشق از مواد فراهم کرده بریزید و به صورت بقچه یا رول بپیچید و در روغن داغ آن را سرخ کنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، طرز تهیه، کرپ، کرپ گوشت، طرز تهیه کرپ گوشت تعداد بازديد: 267 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز