Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 23:41

28
شهریور
طرز تهیه ترشی گیلاس

طرز تهیه ترشی گیلاس

در این مطلب قصد داریم روش تهیه ترشی گیلاس را به شما عزیزان آموزش دهیم.

 امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ترشی گیلاس را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

شکر: ۳ پیمانه

سرکه سفید: ۱ و ۲/۳ پیمانه

چوب دارچین: ۱ عدد

میخک: ۲ عدد

انیس ستاره‌ای: ۱ عدد (بادیان ختایی)

گیلاس تازه: ۴ پیمانه

 

طرز تهیه:

۱. در صورت نیاز، ساقه و برگ آن‌ها را جدا کنید و بشویید و در آبکش بگذارید تا آب آن‌ها برود.

۲. شکر، سرکه و ادویه‌ها را داخل قابلمه و روی حرارت پایین گاز ترکیب کنید تا زمانی که شکر حل شود؛ حدود ۵ تا ۷ دقیقه. حرارت را افزایش دهید و به سرعت بجوشانید تا زمانی که مایع به یک سوم کاهش یابد. حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان می‌برد. قابلمه را از روی حرارت بردارید، گیلاس‌ها را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید تا خنک شود و به دمای اتاق برسد یعنی حدود نیم تا یک ساعت.

۳. محتویات قابلمه را داخل شیشه‌ای دردار ریخته و درب آن را سفت ببندید. شیشه را به طور کامل برگردانید تا همه حباب‌های هوا خالی شود. شیشه را در جایی تاریک و خنک به مدت ۲ هفته نگهداری کنید سپس آن را مصرف کنید. محتوایت داخل شیشه بسته به نوع گیلاس تیره یا روشن می‌ماند، گیلاس‌ها به مرور چروک می‌شوند و تا حدودی شبیه کشمش می‌شوند.

۴. وقتی درب آن را باز کردید، شیشه را در یخچال بگذارید و نهایتا به مدت یک ماه مصرف کنید. این ترشی بهتر است کلا در یخچال نگهداری شود.

منبع: برترین‌ها

برچسب ها: ترشی، میخک، بادیان ختایی، ترشی گیلاس، طرز تهیه ترشی گیلاس تعداد بازديد: 364 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز