صبحانه یکی از لذتبخشترین و در واقع مهمترین وعدههای غذایی است. چه خوب که این وعده غذایی را بیشتر جدی بگیریم و با درست کردن صبحانههای هیجان انگیز و خوشمزه روز زیباتری را شروع کنیم. پای تخم مرغ و ژامبون یکی از همان صبحانههای مقوی و خوشمزه است که به راحتی میتوانید در خانه درست کنید. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پای تخم مرغ و ژامبون
تخم مرغ............... هشت عدد
خامه .................. نصف فنجان
نمک.................. به مقدار لازم
فلفل.............. به مقدار لازم
پودر پیاز................... نصف قاشق چایخوری
پودر سیر............ نصف قاشق چایخوری
خمیر هزار لا................ به مقدار لازم
ژامبون مرغ دودی................. شش قطعه
پنیر چدار ................. شش تکه
تخم مرغ برای روی پای.................. یک عدد
طرز تهیه پای تخم مرغ و ژامبون
ابتدا فر را روی دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید.
تخم مرغ، خامه پرچرب، نمک، فلفل، پودر پیاز و پودر سیر را داخل یک کاسه بریزید و خوب مواد را مخلوط کنید.
یک تابه که دیوارههای آن شیب نداشته باشد، برداشته و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس با اسپری مقداری روغن کف تابه اسپری کنید.
مخلوط تخم مرغ را به تابه اضافه کنید و منتظر بمانید تا مخلوط کاملا یکدست پخته شود.
خمیر هزار لا را با تکههای مستطیل شکل ۱۰ در ۵ تقسیم کنید. سپس با باقی مانده خمیر هزار لا، رشتههای باریکی به عرض ۲ سانتیمتر ایجاد کنید.
خمیرها را پهن کرده و روی آنها مخلوط تخم مرغ و ژامبون و مقداری پنیر بریزید. دقت کنید که کنارههای خمیر را هم مواد بریزید.
نوارهای باریک خمیر هزار لا را مثل شکل ببافید و روی پای قرار دهید و به وسیله برس آشپزی روی پای را به تخم مرغ آغشته کنید.
مقدار کمی روغن روی پایها اسپری کنید و آنها را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلاییرنگ شوند.
پای تخم مرغ و ژامبون آماده است. گرم سرو کنید و لذت ببرید.
بیشتر بخوانید
- آموزش آشپزی؛ از کارنیاریک و مرغ لیمویی تا ترشی نازخاتون + تصاویر
منبع: کتاب کاله