تحریریه زندگی آنلاین - گروه آشپزی :
مواد لازم برای 2 نفر
ماكارونی.................... 250گرم
مایهی گوشت چرخكرده............... 180 گرم
تخممرغ............. 1 تا 2 عدد
پنیر موزارلا رندهشده دالیا................ 100 گرم
روش تهیه
ماكارونی را بپزید؛ به طوری كه نیاز به دم كردن نداشته باشد. بعد مایهی گوشت، تخممرغ و پنیر را مخلوط نمائید. حالا قالبهای مورد نظر را با كره چرب سازید و ماكارونی را در آنها بریزید. بعد از مواد فراهم كرده در مركز آنها بریزید و در فر(تاون) گرمشده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 10 تا 15 دقیقه، بپزید. اكنون ماكارونی قالبی را برای پذیرائی در دیس مناسبی قرار دهید.
تاریخچه ماکارونی
وقتی صحبت از ماکارونی می شود، فورا ذهن شنونده به ایتالیا معطوف می شود چون مردم دنیا منشاء ماکارونی و پاستا را کشور ایتالیا می دانند. صرف نظر از این که این داستان چقدر مستند است، اما داستان جذابی است که اگر آن را قبول کنیم، منشاء ابداع خوراکی به اسم ماکارونی به کشور چین باز می گردد. در برخی از منابع تاریخی از جمله کتابچه ای که از سوی موسسه ملی ماکارونی آمریکا منتشر شده، روایت شده است که ابداع ماکارونی برای اولین بار توسط یک دوشیزه چینی صورت گرفته است. داستان از این قرار است که گویا روزی این دوشیزه چینی مشغول تهیه خمیر نان بوده و درحین کار با یک ملوان ایتالیایی مشغول گفت و گو می شود و تمرکز خود را برروی کارش از دست میدهد. در این حین، خمیر از ظرف به روی میز ریخته و به صورت رشتهرشته از میز آویزان می شود و با تابش آفتاب بر روی رشتهها به سرعت خشک می شوند و تقریبا به شکلی در می آیند که امروزه رشته های آش و ماکارونی و امثال آن وجود دارند.