Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 شهریور 1399 - 18:58

24
شهریور
ساندویچ مرغ و بادام

ساندویچ مرغ و بادام

سینة مرغ، پودر بادام، جعفری، سس مایونز، نمک و فلفل را در کاسة مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه در کنار نان‌ها شکافی ایجاد کنید. حالا هربار یک قاشق از مواد فراهم کرده را درون نان‌ها قرار دهید.

 اعظم گلزار منش :

 

مواد لازم برای 8 عدد

سینة مرغ پخته و چرخکرده............... 2 پیمانه

 بادام تست شده و پودر کرده.......... 1 پیمانه

جعفری ریز خرد کرده................. 2 قاشق سوپخوری

سس مایونز ..............3-4 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل ...............به میزان لازم

نان گرد............ 8 عدد کوچک

 

روش تهیه

سینة مرغ، پودر بادام، جعفری، سس مایونز، نمک و فلفل را در کاسة مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه در کنار نان‌ها شکافی ایجاد کنید. حالا هربار یک قاشق از مواد فراهم کرده را درون نان‌ها قرار دهید. اینک ساندویچ‌های پر شده را تا هنگام مصرف در یخچال قرار دهید.

 

خواص بادام

بادام همچون گردو و پسته ازجمله آجیل‌های خوشمزه‌ای است که اتفاقا خواص بسیاری هم برای سلامتی دارد. بادام از میوه‌ی درخت بادام به‌دست می‌آید. نام علمی این خشک‌بار پرونوس دالسیس (Prunusdulsis) و بومی مناطق خاورمیانه، هند و شمال آفریقاست. همچنین در مناطقی مثل ایران، عربستان سعودی، لبنان، ترکیه، سوریه، اردن و اسرائیل یافت می‌شود. طعم بادام از شیرین تا تلخ قابل‌تغییر است و هر دو نوع آن در فروشگاه‌ها وجود دارد. این آجیل خوشمزه، خواص درمانی زیادی نیز دارد که در ادامه به برخی از خواص بادام اشاره خواهیم کرد.

 

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: ساندویچ، آموزش آشپزی، ساندویچ مرغ، طرز تهیه، غذاهای فست فودی، ساندویچ مرغ و بادام، طرز تهیه ساندویچ مرغ و بادام تعداد بازديد: 89 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز