به یاد داشته باشید بایدها و نبایدها درباره طرز تهیه برنج کته زیاد هستند.
مواد لازم
برنج خیسانده............... سه پیمانه
باقلای زرد خیسانده ...................یک و نیم پیمانه
پیاز ساطوری ..................یک عدد
زردچوبه............... یک قاشق چایخوری
روغن........... پنج قاشق
نمک.............. به مقدار لازم
طرز تهیه
روغن را در یک قابلمه روی آتش ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت بدهید تا رنگ بگیرد.
زردچوبه را اضافه کنید و چرخ بدهید. سپس باقلا را با ۶ پیمانه آب و کمی نمک روی پیازها بریزید. آتش را تند کنید تا آب به جوش بیاید.
بعد از جوش آمدن آب، آتش را کمی ملایمتر کنید و وقتی آب همسطح برنج شد، با کفگیر برنج را زیر و رو کنید تا باقلاها به شکل یکنواخت با برنج مخلوط شوند.
روغن را روی برنج بریزید و دمکنی را روی برنج قرار دهید. شعله را کم کنید و ۳۰ دقیقه برای دم کشیدن برنج کته منتظر بمانید.
بیشتر بخوانید
- آموزش آشپزی؛ از آش عروس و ساق مرغ کنجدی تا ترشی سالاد فصل رنگارنگ + تصاویر
فوت کوزهگری
کته باقلا را معمولا با پیاز داغ تزیین کرده و با ماست یا ترشی سرو میکنند. میتوانید از چند روز قبل با کمک این دستور ترشی سبزیجات آماده کنید.
برای دست کردن کته بلغور، نیم پیمانه بلغور گندم را خیس کنید و به شیوه کته باقلا آن را تهیه کنید.
برای تهیه کته شوید باقلا، بعد از جمع شدن آن برنج به کته باقلا چهار قاشق غذاخوری شوید خشک یا یک پیمانه شوید تازه خرد شده اضافه کنید.
منبع: کتاب کاله