بعید است که هلههوله خورهای حرفهای بتوانند روی میز کارشان را از انواع خوراکیهای چاقکننده و پرکالری خالی نگهدارند. اگر شما هم یکی از کسانی هستید که عادت به ریزهخواری دارید، پیشنهاد میکنیم به جای قطار کردن خوراکیهای آماده روی میز کارتان، سراغ لواشکهای پرخاصیت خانگی بروید. شاید لواشکهای خانگی هم یکی از همان خوراکیهای پرکالری باشند! اما لااقل میتوانید مطمئن باشید که در آنها خبری از مواد نگهدارنده نیست و با میوه تازه و سالم آماده شدهاند. اگر سالمخوری دغدغه شماست، همین حالا بستهها چیپس و شکلات را از روی میزتان جمع کنید و چند برش لواشک خوشمزه را جایگزینشان کنید.
در این مطلب طرز تهیه لواشک انگور خانگی را به شما آموزش میدهیم. فصل انگور نزدیک است! این لواشک را آماده کنید و از خوردنش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه لواشک انگور خانگی خوشمزه
انگور بیهسته................ چهار فنجان
عسل............ یک قاشق غذاخوری
آبلیمو .............یک قاشق چایخوری
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه لواشک گوجه سبز؛ ترش و جذاب
طرز تهیه لواشک انگور خانگی خوشمزه
اگر از طرفداران لواشکهای خانگی باشید، میتوانید با هر میوهای یک لواشک خوشمزه درست کنید و حتی چند میوه را برای تهیه این هلههوله با هم ترکیب کنید. اگر طرفدار لواشکهای ترش هستید پیشنهاد میکنیم لواشک زرشک را حتما تهیه کنید و اگر لواشک شیرین دوست دارید، بد نیست لواشک هلو را آماده کنید.
در این مطلب طرز تهیه یک لواشک نسبتا شیرین و خوشمزه را به شام آموزش میدهیم. برای شروع فر را روی دمای ۱۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. در فاصله گرم شدن فر، انگورهایی که از ساقه جدا کردهاید را در مخلوطکن بریزید و به شکل یک مایع یکدست در بیاورید. عسل و آبلیمو را هم اضافه کنید و مخلوطکن را چند ثانیه دیگر روشن کنید.
مایه لواشک را در یک قابلمه استیل بریزید و روی حرارت ملایم به جوش بیاورید. وقتی که مواد جوشیدند و به غلظت مناسب رسیدند، آنها را روی کاغذ روغنی که در یک سینی مناسب پخت قرار دادهاید بریزید و با پشت قاشق روی مواد را صاف کنید. میزان ضخامتی موادی که در سینی ریختهاید بستگی به ذائقه خودتان دارد. اما یادتان نرود که لواشک هر چه نازکتر باشد زودتر خشک میشود.
سینی را در فر بگذارید تا در همان حرارت ملایم لواشکها شروع به خشک شدن بکنند. مراقب باشید که لواشک بیش از اندازه در فر نماند و نسوزد. میتوانید آن را تا اندازهای در فر خشک کنید و برای کامل خشک شدن، در دمای بالکن یا حتی داخل خانه قرار دهید. بعد از چند روز خشکی لواشکها به اندازه مناسب خواهد رسید.
منبع: کتاب کاله