Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 15:35

8
اردیبهشت
طرز تهیه شیربرنج انبه؛ یک خوراکی مقوی برای افطار

طرز تهیه شیربرنج انبه؛ یک خوراکی مقوی برای افطار

در گزارش زیر دستور تهیه شیربرنج انبه را آموزش می‌دهیم. یکی از بهترین خوراکی‌ها برای وعده افطار، خوراکی‌های مقوی و نیروزاست.

 یکی از بهترین خوراکی‌ها برای وعده افطار، خوراکی‌های مقوی و نیروزاست. یکی از این خوراکی‌ها شیربرنج انبه است. در این مقاله دستور تهیه شیربرنج انبه را آموزش می‌دهیم.

شیربرنج انبه، خوراکی مقوی برای سفره افطار + طرز تهیه


مواد لازم برای تهیه شیربرنج انبه:
کره دو و نیم قاشق غذاخوری
چوب دارچین یک تکه
شکر ۳ قاشق غذاخوری
انبه پوست شده و خرد شده یک عدد رسیده
روغن مایع یک قاشق غذاخوری
برنج یک پیمانه
شیر یک پیمانه
شیرعسل یک و نیم پیمانه
پوست لیمو یک عدد
پودر جوزهندی کمی

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه حلیم خانگی برای افطار

طرز تهیه شامی بلغور ؛ ویژه ماه رمضان

طرز تهیه‌ی ۱۰ افطاری خوشمزه برای تقویت سیستم ایمنی بدن

طرز تهیه شیر برنج انبه:

کره را در قابلمه‌ای ذوب کنید.
چوب دارچین و یک قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید و هم بزنید.
انبه تکه شده را اضافه کنید و هم بزنید تا کاراملی شود. سپس تکه‌های انبه را در بیاورید، اما چوب دارچین را در نیاورید.


در همان قابلمه روغن را اضافه کنید و برنج را در آن تفت دهید.
شیر، شیر عسل، پوست لیمو و بقیه شکر را به آن اضافه کنید و پس از جوش آمدن حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت بپزد. پس از پخت، پودر جوزهندی را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
نصف انبه را به قابلمه اضافه و با هم مخلوط کنید.
بگذارید شیربرنج در یخچال سرد شود. قبل از سرو با بقیه تکه‌های انبه تزیین کنید.

منبع: بیتوته

برچسب ها: ماه رمضان، انبه، افطار، فرنی، شیربرنج، طرز تهیه شیربرنج، طرز تهیه شیربرنج انبه تعداد بازديد: 472 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز