یکی از بهترین خوراکیها برای وعده افطار، خوراکیهای مقوی و نیروزاست. یکی از این خوراکیها شیربرنج انبه است. در این مقاله دستور تهیه شیربرنج انبه را آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه شیربرنج انبه:
کره دو و نیم قاشق غذاخوری
چوب دارچین یک تکه
شکر ۳ قاشق غذاخوری
انبه پوست شده و خرد شده یک عدد رسیده
روغن مایع یک قاشق غذاخوری
برنج یک پیمانه
شیر یک پیمانه
شیرعسل یک و نیم پیمانه
پوست لیمو یک عدد
پودر جوزهندی کمی
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه حلیم خانگی برای افطار
طرز تهیه شامی بلغور ؛ ویژه ماه رمضان
طرز تهیهی ۱۰ افطاری خوشمزه برای تقویت سیستم ایمنی بدن
طرز تهیه شیر برنج انبه:
کره را در قابلمهای ذوب کنید.
چوب دارچین و یک قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید و هم بزنید.
انبه تکه شده را اضافه کنید و هم بزنید تا کاراملی شود. سپس تکههای انبه را در بیاورید، اما چوب دارچین را در نیاورید.
در همان قابلمه روغن را اضافه کنید و برنج را در آن تفت دهید.
شیر، شیر عسل، پوست لیمو و بقیه شکر را به آن اضافه کنید و پس از جوش آمدن حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت بپزد. پس از پخت، پودر جوزهندی را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
نصف انبه را به قابلمه اضافه و با هم مخلوط کنید.
بگذارید شیربرنج در یخچال سرد شود. قبل از سرو با بقیه تکههای انبه تزیین کنید.
منبع: بیتوته