اعظم گلزار منش :
مواد لازم برای 4-6 نفر
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده 1 عدد درشت
سیر له کرده 2 حبه
زنجفیل رنده کرده یکدوم قاشق سوپخوری
زیره یکدوم قاشق سوپخوری
پودر تخم گشنیز یکدوم قاشق چایخوری
زردچوبه یکدوم قاشق چایخوری
پاپریکا یکدوم قاشق چایخوری
آرد یکقاشق سوپخوری
آب 1 لیتر (4 پیمانه)
آب گوجهفرنگی 2 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
کنسرو نخود 600 گرم
گوجهفرنگی خرد کرده 4 عدد متوسط
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
گشنیز خرد کرده 2 قاشق سوپخوری
روشتهیه
روغن و پیاز را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید تا سبک و طلائی شود. آنگاه سیر، زنجفیل، زیره، تخم گشنیز، زردچوبه، پاپریکا و آرد را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آب و آب گوجهفرنگی را بیفزائید و مرتب هم بزنید تا بجوش آید. حالا نمک، فلفل، نخود و گوجهفرنگی را اضافه کرده و صبر کنید تا سوپ غلیظ شود. اینک آبلیمو و گشنیز را افزوده و پس از چند دقیقه سوپ را در ظرف مناسبی بکشید.