Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 04:14

10
فروردین
سوپ نخود

سوپ نخود

روغن و پیاز را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید تا سبک و طلائی شود. آن‌گاه سیر، زنجفیل، زیره، تخم گشنیز، زردچوبه، پاپریکا و آرد را بیفزائید و مخلوط کنید.

اعظم گلزار منش :

مواد لازم برای 4-6 نفر

روغن زیتون     3 قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده     1 عدد درشت
سیر له کرده     2 حبه
زنجفیل رنده کرده یک‌دوم قاشق سوپخوری
زیره     یک‌دوم قاشق سوپخوری
پودر تخم گشنیز     یک‌دوم قاشق چایخوری
زردچوبه     یک‌دوم قاشق چایخوری
پاپریکا     یک‌دوم قاشق چایخوری
آرد     یک‌قاشق سوپخوری
آب     1 لیتر (4 پیمانه)
آب گوجه‌فرنگی     2 پیمانه
نمک و فلفل     به میزان لازم
کنسرو نخود     600 گرم
گوجه‌فرنگی خرد کرده     4 عدد متوسط
آبلیمو    2 قاشق سوپخوری
گشنیز خرد کرده     2 قاشق سوپخوری

 

روش‌تهیه

روغن و پیاز را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید تا سبک و طلائی شود. آن‌گاه سیر، زنجفیل، زیره، تخم گشنیز، زردچوبه، پاپریکا و آرد را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آب و آب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و مرتب هم بزنید تا بجوش آید. حالا نمک، فلفل، نخود و گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و صبر کنید تا سوپ غلیظ شود. اینک آبلیمو و گشنیز را  افزوده و پس از چند دقیقه سوپ را در ظرف مناسبی بکشید.

 

 منبع : شور و شیرین

برچسب ها: گوجه فرنگی، اعظم گلزارمنش، سوپ نخود، طرز تهیه سوپ نخود تعداد بازديد: 479 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز