نجمه درویش ملا
مواد لازم برای 6 نفر
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع یکدوم پیمانه (100 میلیلیتر)
شیر ولرم 1 پیمانه (150 میلی لیتر)
سینه مرغ پخته و خرد کرده 1 عدد (500 گرم)
فلفل دلمه ریز خرد کرده 1 عدد (70 گرم)
سیبزمینی پخته ریز خرد و سرخکرده 1 عدد (70 گرم)
بادمجان خرد و سرخکرده 1 عدد (100 گرم)
زیتون خرد کرده 2 قاشق سوپخوری
پنیر موزارلای رندهکرده دالیا 250 گرم
آرد 2 پیمانه (300 گرم)
مایه خمیر 1 قاشق سوپخوری (10 گرم)
بیکینگپودر 1 قاشق چایخوری
نمک، فلفل، پودرسیر و آویشن به میزان لازم
مخلوط آرد و ادویهجات را الک کنید.
برای داشتن کیک پوک میزان اندازهگیری مواد را رعایت کنید.
میتوان بجای سینه مرغ از ژامبون نیز استفاده نمود.
روشتهیه
تخم مرغ را 3 دقیقه با همزن بزنید. آنگاه روغن و شیر را بیفزایید. سپس سینه مرغ، فلفل دلمهای، سیبزمینی، بادمجان، زیتون و نیمی از پنیر را بیفزایید و مخلوط کنید. حالا آرد، مایه خمیر، بیکینگپودر، نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن را با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط فراهمکرده را در چند مرحله به مایه تخممرغی اضافه و مخلوط نمایید. اینک به مایه کیک حدود 10-15 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید. قالب 25 سانتیمتری را چرب کنید و مایه کیک را درون آن بریزید. حالا باقیمانده پنیر را روی کیک بریزید. سپس کیک را بهمدت 45-50 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید. اکنون در ظرف مناسبی برگردانید و با سس دلخواه سرو نمائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
بادمجان شکمپر + طرز تهیه