Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:11

27
بهمن
کــیـک مرغ و بادمجان

کــیـک  مرغ و بادمجان

تخم مرغ را 3 دقیقه با همزن بزنید. آن‌گاه روغن و شیر را بیفزایید. سپس سینه مرغ، فلفل دلمه‌ای، سیب‌زمینی، بادمجان، زیتون و نیمی از پنیر را بیفزایید و مخلوط کنید.

نجمه درویش ملا

مواد لازم برای 6 نفر

تخم مرغ   2 عدد

روغن مایع   یک‌دوم پیمانه (100 میلی‌لیتر)

شیر ولرم   1 پیمانه (150 میلی لیتر)

سینه مرغ پخته و خرد کرده   1 عدد (500 گرم)

فلفل دلمه ریز خرد کرده   1 عدد (70 گرم)

سیب‌زمینی پخته ریز خرد و سرخکرده  1 عدد (70 گرم)

بادمجان خرد و سرخکرده   1 عدد (100 گرم)

زیتون خرد کرده   2 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلای رنده‌کرده دالیا  250 گرم

آرد   2 پیمانه (300 گرم)

مایه خمیر  1 قاشق سوپخوری (10 گرم)

بیکینگ‌پودر  1 قاشق چایخوری

نمک، فلفل، پودر‌سیر و آویشن   به میزان لازم

مخلوط آرد و ادویه‌جات را الک کنید.

برای داشتن کیک پوک میزان اندازه‌گیری مواد را رعایت کنید.

می‌توان بجای سینه مرغ از ژامبون نیز استفاده نمود.

روش‌تهیه

تخم مرغ را 3 دقیقه با همزن بزنید. آن‌گاه روغن و شیر را بیفزایید. سپس سینه مرغ، فلفل دلمه‌ای، سیب‌زمینی، بادمجان، زیتون و نیمی از پنیر را بیفزایید و مخلوط کنید. حالا آرد، مایه خمیر، بیکینگ‌پودر، نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن را با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط فراهم‌کرده را در چند مرحله به مایه تخم‌مرغی اضافه و مخلوط نمایید. اینک به مایه کیک حدود 10-15 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید. قالب 25 سانتیمتری را چرب کنید و مایه کیک را درون آن بریزید. حالا باقیمانده پنیر را روی کیک بریزید. سپس کیک را به‌مدت 45-50 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید. اکنون در ظرف مناسبی برگردانید و با سس دلخواه سرو نمائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

بادمجان شکم‌پر + طرز تهیه

 

برچسب ها: مرغ، بادمجان، زندگی آنلاین، شور و شیرین، مرغ و بادمجان، کــیـک مرغ و بادمجان تعداد بازديد: 444 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز