مواد لازم
عدس سهچهارم پیمانه
برگ بو 2 عدد
آب 2 پیمانه
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
جعفری تازه خرد کرده 1 قاشق سوپخوری
آب و پوست لیموی رنده کرده از یک عدد لیمو
نمک و فلفل یک چهارم قاشق چایخوری
تخممرغ 2 عدد
اسفناج پاککرده 500 گرم
روش تهیه
عدس، برگبو و آب را در قابلمه مناسبی بریزید.
در ظرف را بگذارید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد. آنگاه در کاسه کوچکی، روغن، جعفری، پوست لیمو، آب لیمو و نمک را بریزید و آن را کنار بگذارید. کمی در تابه روغن بریزید. تخممرغ را نیمرو کنید و کنار بگذارید. حالا عدس را آبکش و برگ بو را خارج کنید. اکنون عدس را همراه با اسفناج و فلفل سیاه به ظرف برگردانید. مواد را هم بزنید و اسفناج را بپزید. اکنون مخلوط روغن، جعفری و لیمو را به آن بیفزائید و خوراک را در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با تخممرغ بیارائید.
نکته تغذیهای
احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 در افرادی که به طور مداوم از حبوبات مانند لوبیا، نخود و عدس در برنامه غذایی خود استفاده میکنند، کمتر است. همچنین مصرف حبوبات در کسانی که به دیابت نوع 2 مبتلا هستند، به کنترل قند خون کمک میکند. از آنجایی که بیماران دیابتی در معرض اضافه وزن و بیماریهای قلبی هستند، خوردن غذاهای سرشار از مواد مغذی به عنوان جزئی از رژیم غذایی سالم، از اهمیت بالایی برخوردار است. حبوبات به عنوان مواد سرشار از فیبر و پروتئین گیاهی با میزان بالایی از ویتامینها و مواد معدنی، گزینه مناسبی برای همه افراد و به ویژه افراد مبتلا به دیابت هستند. حبوبات منبع خوبی برای ویتامینهای گروه B، آهن، روی، کلسیم و منیزیم میباشند.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
خوراک مرغ چینی + طرز تهیه