داریوش درکاهی
مواد لازم برای 6 – 4 نفر
کره ۱۰۰ گرم
سینه مرغ خرد کرده ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
رب گوجهفرنگی ۱ قاشق سوپخوری
فلفل دلمهای خرد کرده ۱ پیمانه
قارچ خرد کرده ۵ عدد
لوبیا سبز خرد و بخارپز کرده ۲۰۰ گرم
پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری
دارچین به میزان لازم
برنج ۳ پیمانه
روغن به میزان لازم
سیبزمینی رنده کرده ۱ عدد متوسط
زرده تخممرغ ۱ عدد
ماست ۱ قاشق سوپخوری
کنسرو ذرت ۱ پیمانه
روش تهیه
کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید. آنگاه مرغ را بیفزائید و قدری تفت دهید. حالا نمک، فلفل، رب گوجهفرنگی، فلفل دلمهای، قارچ، لوبیا سبز و پیاز داغ را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. در نهایت دارچین را افزوده و از روی حرارت بردارید. سپس برنج را که از قبل خیساندهاید بپزید و آبکش کنید. اینک در قابلمه مناسبی قدری روغن بریزید. سپس سیبزمینی، زرده و ماست را ترکیب کنید، در قابلمه بریزید و سطح آن را صاف کنید. حالا چلو و سبزیجات فراهم کرده را ترکیب کنید و رویش بریزید. اکنون پلو را به مدت 45 دقیقه دم کنید.