Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 6 بهمن 1398 - 22:29

24
دی
پلوی سبزیجات

پلوی سبزیجات

کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید. آن‌گاه مرغ را بیفزائید و قدری تفت دهید. حالا نمک، فلفل، رب گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای، قارچ، لوبیا سبز و پیاز داغ را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید.

داریوش ‌درکاهی

مواد لازم برای 6 – 4 نفر

کره         ۱۰۰ گرم

سینه مرغ خرد کرده      ۱ عدد

نمک و فلفل   به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی      ۱ قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای خرد کرده         ۱ پیمانه

قارچ خرد کرده           ۵ عدد

لوبیا سبز خرد و بخارپز کرده   ۲۰۰ گرم

پیاز داغ       2 قاشق سوپخوری

دارچین     به میزان لازم

برنج    ۳ پیمانه

روغن     به میزان لازم

سیب‌زمینی رنده کرده    ۱ عدد متوسط

زرده تخم‌مرغ      ۱ عدد

ماست        ۱ قاشق سوپخوری

کنسرو ذرت         ۱ پیمانه

 

روش تهیه

کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید. آن‌گاه مرغ را بیفزائید و قدری تفت دهید. حالا نمک، فلفل، رب گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای، قارچ، لوبیا سبز و پیاز داغ را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. در نهایت دارچین را افزوده و از روی حرارت بردارید. سپس برنج را که از قبل خیسانده‌اید بپزید و آبکش کنید. اینک در قابلمه مناسبی قدری روغن بریزید. سپس سیب‌زمینی، زرده و ماست را ترکیب کنید، در قابلمه بریزید و سطح آن را صاف کنید. حالا چلو و سبزیجات فراهم کرده را ترکیب کنید و رویش بریزید. اکنون پلو را به مدت 45 دقیقه دم کنید.

منبع: شور و شیرین

برچسب ها: گوجه فرنگی، سبزیجات، پلو، آشپزباشی، زندگی آنلاین، پلوی سبزیجات، سبزیجات معطر، شوروشیرین تعداد بازديد: 65 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز