Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 08:07

19
دی
سالاد انار و لبو

سالاد انار و لبو

کینوا را داخل آب جوش ریخته و مثل برنج آبکش کنید و کنار بگذارید تا سرد شود. مواد اصلی سالاد را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید.

معصومه فلاحی

مواد لازم

لبوی مکعبی خرد کرده ۲ عدد

فیله پرتقال  ۲ عدد

کینوای پخته ۱۰۰ گرم

گردوی خرد کرده  ۶ عدد

جعفری خرد کرده  ۵۰ گرم

انار دانه کرده  نصف یک عدد

پیازچه خرد شده  ۳ شاخه

 مواد‌لازم سس سالاد

آب پرتقال  ۵ قاشق سوپخوری

سس خردل  ۳ قاشق سوپخوری

سرکه سفید یا سرکه سیب  ۳ قاشق سوپخوری

روغن زیتون  یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل  به میزان لازم

روش‌تهیه

کینوا را داخل آب جوش ریخته و مثل برنج آبکش کنید و کنار بگذارید تا سرد شود. مواد اصلی سالاد را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید. اینک سس خردل، روغن زیتون، آب پرتقال،  نمک و فلفل، سرکه را مخلوط کنید و روی سالاد بدهید.

بهتر است سس سالاد نیم ساعت قبل از سرو اضافه شود تا به خورد مواد برود.

منبع: شور و شیرین

برچسب ها: انار، لبو، زندگی آنلاین، سالاد انار، شور و شیرین، سالاد انار و لبو، ْآشپزباشی تعداد بازديد: 522 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز