معصومه فلاحی
مواد لازم
لبوی مکعبی خرد کرده ۲ عدد
فیله پرتقال ۲ عدد
کینوای پخته ۱۰۰ گرم
گردوی خرد کرده ۶ عدد
جعفری خرد کرده ۵۰ گرم
انار دانه کرده نصف یک عدد
پیازچه خرد شده ۳ شاخه
موادلازم سس سالاد
آب پرتقال ۵ قاشق سوپخوری
سس خردل ۳ قاشق سوپخوری
سرکه سفید یا سرکه سیب ۳ قاشق سوپخوری
روغن زیتون یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
روشتهیه
کینوا را داخل آب جوش ریخته و مثل برنج آبکش کنید و کنار بگذارید تا سرد شود. مواد اصلی سالاد را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید. اینک سس خردل، روغن زیتون، آب پرتقال، نمک و فلفل، سرکه را مخلوط کنید و روی سالاد بدهید.
بهتر است سس سالاد نیم ساعت قبل از سرو اضافه شود تا به خورد مواد برود.