اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 10 – 8 نفر
روغن مایع یکچهارم پیمانه (60 میلیلیتر)
فلفل سبز ریز خرد کرده 2 عدد
سیر له کرده 2 حبه
بلغور 1 پیمانه (150 گرم)
پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
آب 2 پیمانه (500 میلیلیتر)
مواد لازم برای تهیه مرغ
روغن مایع 3 قاشق سوپخوری
سیر له کرده 2 حبه
فیله مرغ خرد کرده 500 گرم
فلفل سبز ریز خرد کرده 2 عدد
پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری
فیله گوجهفرنگی خرد کرده 1 پیمانه
فلفل دلمهای سبز و قرمز خلالی خرد کرده یک و نیم پیمانه
زعفران حلکرده 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روش تهیه
روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه فلفل و سیر را بیفزائید و 30 ثانیه تفت دهید. حالا بلغور را که از شب قبل خیساندهاید را در صافی بریزید، مواد را به همراه پیاز داغ به تابه اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید. سپس رب گوجهفرنگی، نمک و فلفل را افزوده و قدری تفت دهید. اینک آب را اضافه کنید و اجازه دهید بلغور بپزد و مثل کته دم کنید. سپس روغن را در تابهای دیگر بریزید، سیر و فیلههای مرغ را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید. حالا فلفل سبز، پیاز داغ،فیله گوجهفرنگی، فلفل دلمهای، زعفران، نمک و فلفل را بیفزائید و ترکیب کنید. اکنون بلغور را در کاسه مناسبی بریزید، قدری بفشارید و در ظرف مناسبی برگردانید. اطراف آن را با مخلوط مرغ فراهم کرده بیارائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه چند غذای ساده و خوشمزه با ماش