برای داشتن یک مهمانی یا حتی یک پیکنیک با یک غذای بسیار خوشمزه , کباب دنده فوق العاده است اما درست کردن آن راه و روش خود رادارد که در این قسمت میخوانید.
مواد لازم
دنده گوسفندی - یک کیلوگرم
پیاز ریز خردشده – ۲۰۰ گرم
سیر – ۲۰ گرم
فلفل سیاه – ۵ گرم
سماق – ۱۵ گرم
رب گوجه فرنگی – ۳۰ گرم
روغن زیتون – ۵۰ گرم
دستور تهیه
دندهها را به یک اندازه خرد کنید وچربیهای اضافی آن را بگیرید. پیاز را در ظرف مناسب بریزید.
سیر را له کنید و با فلفل سیاه، نیمی از سماق، رب گوجه فرنگی و روغن زیتون مخلوط کنید سپس گوشت را به مواد بیفزایید تا تمام قسمتهای آن به مواد آغشته شود. مواد را برای ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت نرم و طعم دار شود.
کباب را به سیخ بکشیدو روی کباب پز با حرارت ملایم قرار دهید تا قهوهای شود، باقی مانده سماق را روی کباب بریزید.
منبع: روزنامه خراسان