کیان رنجبر
مواد لازم برای 4 – 6 نفر
سینه مرغ 400 گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پیاز خرد کرده 1 عدد متوسط
سس سالسای تند یکسوم پیمانه
تورتیلا یا نان لواش به میزان لازم
فلفل دلمهای خرد کرده 1 عدد متوسط
پنیر موزارلای رنده کرده دالیا 1 پیمانه
گشنیز تازه خرد کرده 100 گرم
آبلیمو ترش از 1 عدد
روغن زیتون به میزان لازم
مواد لازم سس سالسا
فیله گوجه خرد کرده 3 عدد بزرگ
فلفل دلمه سبز ریز خرد کرده 1 عدد کوچک
سیر له کرده 3 حبه
پیازچه خرد کرده 8 عدد
گشنیز خرد کرده 2 قاشق سوپخوری
فلفل هالوپینو خرد کرده 1 قاشق سوپخوری
آبلیمو تازه 2-3 قاشق سوپخوری
نمک یکدوم قاشق چایخوری
روش تهیه تاکیتو مرغ با سس سالسا
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.
آنگاه سینه مرغ، نمک، فلفل سیاه، پیاز و به میزان لازم آب را در قابلمه مناسبی بریزید و مرغ را بپزید.
سپس مرغ را ریش ریش کرده، با سس سالسای تند مخلوط کنید.
حالا نان تورتیلا روی میز کار قرار دهید اینک از مخلوط مرغ و سالسا بصورت یک ردیف در وسط تورتیلا بریزید، چند برش از فلفل دلمهای رویش قرار دهید.
حالا پنیر، گشنیز و چند قطره آبلیمو را روی آن بریزید.
سپس سینی فر را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید و آن را با قدری روغن چرب کنید.
اکنون تاکیتو را بصورت محکم لوله کرده و در سینی فر کنار هم بچینید.
حالا روی تاکیتوها را به روغن آغشته کنید.
سپس سینی را در فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه بپزید تا برشته شود.
اینک به همراه سس سالسا و لیمو سرو کنید.
روش تهیه سس سالسا
فیله گوجه فرنگی، فلفل دلمهای، سیر، پیازچه، گشنیز، فلفل هالوپینو، آبلیمو و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
منبع: شور و شیرین