Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 1 آبان 1398 - 16:22

15
مهر
تاکیتو مرغ با سس سالسا

تاکیتو مرغ با سس سالسا

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. آن‌گاه سینه مرغ، نمک، فلفل سیاه، پیاز و به میزان لازم آب را در قابلمه مناسبی بریزید و مرغ را بپزید. سپس مرغ را ریش ریش کرده، با سس سالسای تند مخلوط کنید.

کیان رنجبر

 

مواد لازم برای 4 – 6 نفر 

سینه مرغ                              400 گرم

نمک و فلفل سیاه                    به میزان لازم

پیاز خرد کرده                          1 عدد متوسط

سس سالسای تند                  یک‌سوم پیمانه

تورتیلا یا نان لواش                    به میزان لازم

فلفل دلمه‌ای خرد کرده             1 عدد متوسط

پنیر موزارلای رنده کرده دالیا       1 پیمانه

گشنیز تازه خرد کرده                100 گرم

آبلیمو ترش                             از 1 عدد

روغن زیتون                             به میزان لازم 

مواد لازم سس سالسا

فیله‌ گوجه خرد کرده                 3 عدد بزرگ

فلفل دلمه سبز ریز خرد کرده     1 عدد کوچک

سیر  له کرده                         3 حبه

پیازچه خرد کرده                     8 عدد

گشنیز خرد کرده                    2 قاشق سوپخوری

فلفل هالوپینو خرد کرده           1 قاشق سوپخوری

آبلیمو تازه                            2-3 قاشق سوپخوری

نمک                                   یک‌دوم قاشق چایخوری

روش‌ تهیه تاکیتو مرغ با سس سالسا

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.

آن‌گاه سینه مرغ، نمک، فلفل سیاه، پیاز و به میزان لازم آب را در قابلمه مناسبی بریزید و مرغ را بپزید.

سپس مرغ را ریش ریش کرده، با سس سالسای تند مخلوط کنید.

حالا نان تورتیلا روی میز کار قرار دهید اینک از مخلوط مرغ و سالسا بصورت یک ردیف در وسط تورتیلا بریزید، چند برش از فلفل دلمه‌ای رویش قرار دهید.

حالا پنیر، گشنیز و چند قطره آبلیمو را روی آن بریزید.

سپس سینی فر را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید و آن را با قدری روغن چرب کنید.

اکنون تاکیتو را بصورت محکم لوله کرده و در سینی فر کنار هم بچینید.

حالا روی تاکیتوها را به روغن آغشته کنید.

سپس سینی را در فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه بپزید تا برشته شود.

اینک به همراه سس سالسا و لیمو سرو کنید. 

روش تهیه سس سالسا

فیله گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای، سیر، پیازچه، گشنیز، فلفل هالوپینو، آبلیمو و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

منبع: شور و شیرین

 

برچسب ها: آشپزی با مرغ، آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، تاکیتو مرغ با سس سالسا، دستور تهیه تاکیتو مرغ، روش تهیه تاکیتو مرغ تعداد بازديد: 81 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز