معصومه فلاحی
مواد لازم 4 نفر
سیر له کرده 2 حبه
کره و روغن به میزان لازم
سینه مرغ خردکرده 1 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
شکر قهوهای 1 قاشق سوپخوری
زنجفیل تازه یکونیم قاشق چایخوری
سس کچاپ 1 قاشق سوپخوری
سس سویا 1 قاشق سوپخوری
سرکه سیب 1 قاشق سوپخوری
آب سیب سبز 1 پیمانه
روش تهیه چیکن بُوربن
سیر را به همراه کره و روغن تفت دهید.
آنگاه سینه مرغ را اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید تا رنگ آن عوض شود.
سپس نمک، فلفل، شکر و زنجفیل را بیفزائید.
حالا سس کچاپ، سس سویا و سرکه را اضافه کنید.
اینک آب سیب را افزوده و حرارت را کم کنید تا بپزد.
سپس خوراک را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با سبزیجات بخارپز، زیتون و گوجه گیلاسی آن را بیارائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
بوریتو مرغ
فیله مرغ پستهای
آموزش آشپزی با گوشت ماکیان