فرخناز حاتمی
مواد لازم برای 6-8 نفر
گوشت چرخکرده 500 گرم
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
پیازداغ 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری
پودر زیره یک چهارم قاشق چایخوری
پودر کاری یک قاشق چایخوری
رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری
کرفس خرد کرده 1 ساقه
هویج پخته خرد کرده 1 پیمانه
گشنیز خرد کرده 3 قاشق سوپخوری
نخودفرنگی 1 پیمانه
سیبزمینی پخته 6 عدد متوسط
کره 40 گرم
شیر 60 میلیلیتر
روش تهیه پای گوشت و سبزیجات
گوشت و روغن را در تابه مناسبی بریزید و تفت دهید.
آنگاه پیازداغ، نمک، فلفل، زردچوبه، زیره، کاری را بیفزائید و مخلوط نمائید.
سپس رب گوجهفرنگی و کرفس را اضافه کنید و پس از چند دقیقه تفت دادن هویج، گشنیز و نخودفرنگی را با آن ترکیب کنید.
حالا در ظرف مناسبی بریرید و رویش را با پوره سیبزمینی بیارائید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید و 8 دقیقه هم گریل کنید تا پوره طلایی شود.
یادآوری
سیبزمینی را داغ داغ له کنید.
آنگاه کره و شیر را بیفزائید و روی حرارت پیوسته آن را هم بزنید تا لطیف و یکدست شود.
اینک پوره آماده مصرف میباشد.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
پای میگو با کیپر و سیب زمینی
پای برنج و قارچ
پای نارگیل
آموزش انواع تارت و پای