اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6-8 نفر
برنج قهوه ای 300 گرم (2 پیمانه)
پنیر چدار 250 گرم
تخم مرغ 5 عدد
نخود فرنگی 50 گرم
بی بی اسفناج 70 گرم
فلفل دلمه ای قرمز ریز خرد کرده 1 عدد متوسط
هویج پخته وخرد کرده 2 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر فتا 100 گرم
روش تهیه اسلایس برنج قهوه ای
برنج را از شب قبل بخیسانید و بپزید و آبکش کنید وکنار بگذارید.
آن گاه قالب کیک مربع شکل به ابعاد 19 سانتیمتر را چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید.
سپس برنج، نیمی از پنیر چدار و یک عدد تخم مرغ را در کاسۀ مناسبی بریزید و مخلوط کنید و در قالب بریزید و خوب بفشارید.
اینک رویش یک لایه از مخلوط نخودفرنگی، فلفل دلمه ای، اسفناج و هویج بریزید و باقیماندۀ تخم مرغ ها را همراه با نمک، فلفل، باقیماندۀ پنیر چدار و پنیر فتا خوب هم بزنید و درقالب روی مواد بریزید.
اکنون قالب را به مدت 30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.
یادآوری
این غذا را می توانید گرم یا سرد میل نمائید و یا میتوانید در پیک نیک از آن استفاده کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
آموزش انواع پلو