Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 22:55

20
فروردین
بورک اسفناج و قارچ

بورک اسفناج و قارچ

روغن زیتون و سیر را در تابۀ مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید و تفت دهید. آن گاه اسفناج را بیفزائید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید. سپس قارچ، بیکن، پیاز داغ، نمک و فلفل را بیفزائید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

روغن زیتون                                     2 قاشق سوپخوری

سیر له کرده                                   2 حبه

اسفناج خرد کرده                             200 گرم

قارچ ورقه ای خرد کرده و تفت داده       یک‌کیلو و نیم

بیکن دودی خرد کرده                         200 گرم

پیاز داغ                                           2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل سیاه                             به میزان لازم

پنیر موزارلادالیا                                  یک بسته

نان یوفکا دالیا                                   یک بسته

کره                                                80 گرم

کنجد                                               به میزان دلخواه

روش‌ تهیه بورک اسفناج و قارچ

روغن زیتون و سیر را در تابۀ مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید و  به مدت یک دقیقه تفت دهید.

آن گاه اسفناج را بیفزائید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید.

سپس قارچ، بیکن، پیاز داغ، نمک و فلفل را بیفزائید و مواد را مخلوط کنید.

اینک تابه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا قدری خنک شود.

حالا پنیر را بیفزائید و با مواد خوب مخلوط کنید.

اکنون هر بار یک لایه از نان یوفکا دالیا را روی سطح میز قرار دهید و رویش را با کرۀ آبکرده آغشته کنید و از مخلوط فراهم کرده روی لبۀ طولی بریزید و آن را رول کنید.

اینک ظرف گرد مناسبی را با کره چرب کنید و از یک سمت ظرف شروع به قرار دادن رول ها کنید تا در نهایت به مرکز ظرف برسید.

حالا با قلمو روی سطح رول ها را چرب کنید و کنجد بپاشید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد به مدت 20-25 دقیقه بپزید تا سطحش طلائی شود.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

بورک ماهی و اسفناج

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، بورک، آشپزباشی، زندگی آنلاین، دستور تهیه بورک، شور و شیرین، بورک اسفناج و قارچ، بورک اسفناج، بورک قارچ تعداد بازديد: 561 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز