Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 21:41

5
فروردین
خاگینه ذرت؛ یک میان وعده‌ رژیمی و خوشمزه

خاگینه ذرت؛ یک میان وعده‌ رژیمی و خوشمزه

خاگینه‌ها میان وعده و صبحانه‌های بسیار لذیذ و با دستور پخت متنوع می‌باشند. خاگینه ذرت را می‌توان به تنهایی و یا با موادی هم، چون هویج و کدوی ریز خرد شده و یا هر ماده دیگر در دسترسی پخت.

خاگینه‌ها میان وعده و صبحانه‌های بسیار لذیذ و با دستور پخت متنوع می‌باشند. خاگینه ذرت را می‌توان به تنهایی و یا با موادی هم، چون هویج و کدوی ریز خرد شده و یا هر ماده دیگر در دسترسی پخت. اگر نگران سرخ شدن این میان وعده هستید می‌توانید بعد از سرخ کردن آن‌ها را در یک کاغذ دستمالی حوله‌ای و یا کاغذ‌های مخصوص آشپزی روغن گیری کنید. اندازه این خاگینه‌ها بسته به سلیقه شما می‌باشند می‌توانید کل ماهیتابه را با مواد بپوشانید و یا این که به اندازه چند قاشق در تابه ریخته و سرخ نمایید.

در هنگام سرو خاگینه ذرت از سس کچاب و یا ماست موسیر برای خوش طعم شدن می‌توانید استفاده کنید. ذرت‌ها بدلیل وجود نشاسته فراوان و وجود ویتامین‌های خانواده گروه B باید در حجم وسیعی از مقولات مورد استفاده هرم غذایی خانواده قرار گیرند. به دلیل وجود سرخ کردن این دستور غذایی می‌توانید در کنار تزیینات غذایی مجالس از آن‌ها استفاده کنید تا اگر نگران کالری بیش از حد آن‌ها هستید تنها به میزان کمی در کنار وعده غذایی اصلی قرار گیرند.

دستور پخت خاگینه ذرت تنها به کشور ایران تعلق نداشته و سراسر نقاط جهان از آن به شکل‌ها و طعم‌های مختلف استفاده می‌کنند. ذرت مورد استفاده در این دستور هم می‌تواند به صورت حاضری نوع کنسروی و هم به صورت منجمد شده خانگی و یا پخته شده تازه استفاده شود. در نوع کنسروی از میزان شوری و تندی آن اطمینان حاصل کنید. چنان چه شوری و تندی زیادی دارند از مقادیر نمک و فلفل موجود در دستور بکاهید. بهتر است این میان وعده را به صورت تازه مصرف کنید. استفاده از خورد شده ریز سبزیجات تازه هم در خوش طعم کردن آن موثر است.

مواد لازم

دانه ذرت: ۳ فنجان

آرد کامل: ۱ فنجان

شکر: ۱ قاشق غذاخوری

تخم مرغ هم زده: ۲ عدد

پودر پکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری

نمک: ۱/۲ قاشق چای خوری

فلفل سیاه: ۱/۴ قاشق چای خوری

خامه سفت: ۳/۴ فنجان

روغن: برای سرخ کردن

فلفل دلمه‌ای: برای تزیین

سس مورد دلخواه: به مقدار لازم

مراحل پخت

۱. ابتدا خامه و تخم مرغ‌ها را با هم در یک کاسه مخلوط نمایید.

۲. ذرت، آرد، شکر، پکینگ پودر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

۳. این دو ترکیب را با هم مخلوط کنید.

۴. حال می‌توانید ترکیب حاصله را در تابه محتوی روغن داغ سرخ کنید.

 

منبع : وب سایت غذالند

برچسب ها: غذاهای فوری، غذاهای سنتی، آموزش آشپزی، تغذیه و رژیم درمانی، کتاب آشپزی، غذاهای رژیمی، دستپخت، غذاهای ماکروویوی، طرزتهیه خاگینه، خاگینه ذرت، سس کچاب تعداد بازديد: 816 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز