Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 14:43

5
اردیبهشت
دوپیازه گوشت

دوپیازه گوشت

روش تهیه دوپیازه گوشت

اعظم گلزارمنش

 

 

 

مواد لازم برای 6- 8 نفر

پیاز                                                  4 عدد درشت (800 گرم)

كره                                                  3 قاشق سوپخوری

سیر له كرده                                      5 حبه

زنجفیل رنده كرده                               1 قاشق سوپخوری

پودر چیلی                                        یك‌دوم قاشق چایخوری

تخم گشنیز آسیاب‌كرده                       یك‌دوم قاشق چایخوری

زیره آسیاب كرده                                 1 قاشق سوپخوری

زردچوبه                                            1 قاشق چایخوری

دانه هل                                            یك‌دوم قاشق چایخوری

میخك                                               4 عدد

گوشت گوسفند خرد كرده                    یك‌كیلو و 200 گرم

ماست                                             250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

كنسرو گوجه‌فرنگی                            1 قوطی (400 گرم)

گشنیز خرد كرده                                2 قاشق سوپخوری

نعنای خرد كرده                                 2 قاشق سوپخوری

ادویه گرام ماسالا                              یك‌و یك‌دوم قاشق چایخوری

روش تهیه دوپیازه گوشت

2 عدد از پیازها را ریز خرد كنید و در نیمی از كره، روی حرارت متوسط تفت دهید تا طلائی رنگ شوند. آن‌گاه پیاز را از تابه‌ درآورید و باقیمانده آن را نیز ریز خرد كنید و در باقیمانده كره بریزید. سپس سیر و زنجفیل را نیز بیفزائید و تفت دهید تا پیاز طلائی رنگ شود.

حالا چیلی و تمامی ادویه‌ها را به آن اضافه كنید و تفت دهید تا عطرشان بلند شود. اكنون گوشت را به این مخلوط بیفزائید و تفت دهید و ماست را در شش نوبت به مواد درون تابه بیفزائید و هر بار خوب هم بزنید. آن‌گاه گوجه‌فرنگی خرد كرده را بیفزائید، در قابلمه را بگذارید و دوپیازه را به مدت تقریبی یك‌ونیم ساعت بپزید.

اینك در قابلمه را بردارید و خوراك را 30 دقیقه دیگر یا تا زمانیكه گوشت كاملاً نرم شود، بپزید. حال پیاز سرخكرده كنار گذاشته را همراه با مخلوط سبزی معطر و ادویه گرام ماسالا، به دوپیازه بیفزائید و آن را بلافاصله از روی حرارت بردارید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: آشپزی با گوشت، روش تهیه دوپیازه گوشت، دوپیازه گوشت، مواد لازم دوپیازه، تهیه دوپیازه، آموزش دوپیازه گوشت، دوپیازه تعداد بازديد: 6674 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز