اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6- 8 نفر
پیاز 4 عدد درشت (800 گرم)
كره 3 قاشق سوپخوری
سیر له كرده 5 حبه
زنجفیل رنده كرده 1 قاشق سوپخوری
پودر چیلی یكدوم قاشق چایخوری
تخم گشنیز آسیابكرده یكدوم قاشق چایخوری
زیره آسیاب كرده 1 قاشق سوپخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
دانه هل یكدوم قاشق چایخوری
میخك 4 عدد
گوشت گوسفند خرد كرده یككیلو و 200 گرم
ماست 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
كنسرو گوجهفرنگی 1 قوطی (400 گرم)
گشنیز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
نعنای خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
ادویه گرام ماسالا یكو یكدوم قاشق چایخوری
روش تهیه دوپیازه گوشت
2 عدد از پیازها را ریز خرد كنید و در نیمی از كره، روی حرارت متوسط تفت دهید تا طلائی رنگ شوند. آنگاه پیاز را از تابه درآورید و باقیمانده آن را نیز ریز خرد كنید و در باقیمانده كره بریزید. سپس سیر و زنجفیل را نیز بیفزائید و تفت دهید تا پیاز طلائی رنگ شود.
حالا چیلی و تمامی ادویهها را به آن اضافه كنید و تفت دهید تا عطرشان بلند شود. اكنون گوشت را به این مخلوط بیفزائید و تفت دهید و ماست را در شش نوبت به مواد درون تابه بیفزائید و هر بار خوب هم بزنید. آنگاه گوجهفرنگی خرد كرده را بیفزائید، در قابلمه را بگذارید و دوپیازه را به مدت تقریبی یكونیم ساعت بپزید.
اینك در قابلمه را بردارید و خوراك را 30 دقیقه دیگر یا تا زمانیكه گوشت كاملاً نرم شود، بپزید. حال پیاز سرخكرده كنار گذاشته را همراه با مخلوط سبزی معطر و ادویه گرام ماسالا، به دوپیازه بیفزائید و آن را بلافاصله از روی حرارت بردارید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.