Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 28 اردیبهشت 1403 - 06:33

5
اردیبهشت
خوراك بره به سبك پیشوار

خوراك بره به سبك پیشوار

روش تهیه خوراك بره به سبك پیشوار

فاطمه درویش

 

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

روغن آفتابگردان یا زیتون                    4 قاشق سوپخوری

چوب دارچین                                   1 تكه 5/2 سانتیمتری

هل سبز آسیاب كرده                       1 قاشق چایخوری

میخك                                           5 عدد

برگ بو                                          2 عدد

گوشت بره، مكعبی خردكرده            700 گرم

پیاز ریز خردكرده                            1 عدد درشت

زنجفیل رنده‌كرده                           2 قاشق چایخوری

سیر له‌كرده                                 2 قاشق چایخوری

رب گوجه‌فرنگی                            1 قاشق سوپخوری

زردچوبه                                      1 قاشق چایخوری

تخم گشنیز آسیاب كرده                1 قاشق چایخوری

زیره آسیاب كرده                         1 قاشق چایخوری

ماست چكیده                            125 گرم

آرد نخود خام یا آرد ذرت               2 قاشق چایخوری

پودر چیلی                               یك‌دوم قاشق چایخوری

آب گرم                                  150 میلی‌لیتر (حدود دو‌سوم پیمانه)

نعنای خردكرده                        1 قاشق سوپخوری

گشنیز خردكرده                      2 قاشق سوپخوری

روش تهیه خوراك بره به سبك پیشوار

روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. آن‌گاه دارچین، هل، میخك و برگ بو را بیفزائید و 25-30 ثانیه تفت دهید. سپس حرارت اجاق را قدری زیاد كنید و گوشت را درون همان‌ تابه بریزید و تفت دهید تا رنگش تغییر كند و آبش كشیده شود. حالا پیاز، زنجفیل و سیر را بیفزائید و 5-6 دقیقه روی حرارت تفت دهید.

اینك رب گوجه‌فرنگی، زردچوبه، تخم گشنیز و زیره را به گوشت اضافه كنید و 3-4 دقیقه دیگر، آن را بپزید. آن‌گاه ماست، آرد نخود و پودر چیلی را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید و به مخلوط گوشت بیفزائید.

اكنون حرارت اجاق را كم كنید و آب گرم را به آن بیفزائید. در تابه را بگذارید و خوراك را به مدت تقریبی 45-50 دقیقه، بپزید. در این میان گاهی آن را هم بزنید تا سس ته نگیرد! حالا نعنا و گشنیز را به خوراك بره بیفزائید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: خوراک بره، خوراک به سبک پیشوار، روش تهیه خوراک بره، آموزش خوراک بره، مواد لازم خوراک، خوراک پیشوار، مواد لازم خوراک بره تعداد بازديد: 518 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز