ایران کوهستانی
مواد لازم برای 6-8 نفر
ماست 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
سركه 1 قاشق سوپخوری
سیر له كرده 4 حبه
زنجفیل رنده كرده 1 قاشق سوپخوری
گوشت گوسفند، مكعبی خرد كرده 1 كیلوگرم
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
هل آسیاب كرده 4 عدد
میخك 3 عدد
چوب دارچین 1 عدد
زیره آسیاب كرده 3 قاشق چایخوری
تخم گشنیز آسیاب كرده 1 قاشق سوپخوری
تخم كرفس آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری
پاپریكا یك و یكدوم قاشق چایخوری
پیاز ریز خرد كرده 2 عدد متوسط (300 گرم)
آب مرغ 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
ادویه گرام ماسالا 1 قاشق چایخوری
گشنیز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه روغن جوش
ماست، سركه، نیمی از سیر و نیمی از زنجفیل را در ظرف مناسبی بریزید، آنگاه گوشت را در این مخلوط بخوابانید، رویش را بپوشانید و یك شب یا دستكم سه ساعت در یخچال نگه دارید. سپس روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت گرم كنید.
حالا ادویهها را بیفزائید و تفت دهید تا عطرشان بلند شود. اینك پیاز، باقیمانده سیر و باقیمانده زنجفیل را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز قدری طلائیرنگ شود. اكنون مخلوط گوشت و سس را بیفزائید و تفت دهید. آنگاه آب مرغ را بریزید، در تابه را بگذارید و یك ساعتونیم خوراك را بجوشانید.
سپس در تابه را بردارید و 30 دقیقه دیگر روغن جوش را بپزید تا گوشت كاملاً بپزد و نرم شود. در اواخر پخت ادویه گرام ماسالا و سبزی را به خوراك بیفزائید و خوراك را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.