Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 01:43

5
اردیبهشت
روغن جوش

روغن جوش

روش تهیه روغن جوش

ایران کوهستانی

 

 

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

ماست                                               250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

سركه                                                1 قاشق سوپخوری

سیر له كرده                                        4 حبه

زنجفیل رنده كرده                                 1 قاشق سوپخوری

گوشت گوسفند، مكعبی خرد كرده          1 كیلوگرم

روغن مایع                                          2 قاشق سوپخوری

هل آسیاب كرده                                  4 عدد

میخك                                               3 عدد

چوب دارچین                                      1 عدد

زیره آسیاب كرده                                3 قاشق چایخوری

تخم‌ گشنیز آسیاب كرده                      1 قاشق سوپخوری

تخم كرفس آسیاب كرده                      1 قاشق چایخوری

پاپریكا                                             یك و یك‌دوم قاشق چایخوری

پیاز ریز خرد كرده                               2 عدد متوسط (300 گرم)

آب مرغ                                          125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

ادویه گرام ماسالا                            1 قاشق چایخوری

گشنیز خرد كرده                            2 قاشق سوپخوری

روش تهیه روغن جوش

ماست، سركه، نیمی از سیر و نیمی از زنجفیل را در ظرف مناسبی بریزید، آن‌گاه گوشت را در این مخلوط بخوابانید، رویش را بپوشانید و یك شب یا دست‌كم سه ساعت در یخچال نگه دارید. سپس روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت گرم كنید.

حالا ادویه‌ها را بیفزائید و تفت دهید تا عطرشان بلند شود. اینك پیاز، باقیمانده سیر و باقیمانده زنجفیل را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز قدری طلائی‌رنگ شود. اكنون مخلوط گوشت و سس را بیفزائید و تفت دهید. آن‌گاه آب مرغ را بریزید، در تابه را بگذارید و یك ساعت‌ونیم خوراك را بجوشانید.

سپس در تابه را بردارید و 30 دقیقه دیگر روغن جوش را بپزید تا گوشت كاملاً‌ بپزد و نرم شود. در اواخر پخت ادویه گرام ماسالا و سبزی را به خوراك بیفزائید و خوراك را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: روغن، روش تهیه روغن جوش، روغن جوش، آموزش روغن جوش، مواد لازم روغن جوش، آشپزی با روغن جوش تعداد بازديد: 717 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز